Σαββατοκύριακο 18 ως 19/3/2023, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Αγαπημένα ζωδιάκια, καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!! Σκαμπανεβάσματα στη διάθεση μπορεί να έχουμε το Σάββατο καθώς θα μας κάνει έντονα κυκλοθυμικούς, ευερέθιστους, ευαίσθητους και αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο ιδιαίτερα στην προσωπική μας ζωή καθώς η μεταβαλλόμενη ψυχολογία μας μπορεί να εκδηλωθεί με έντονο τρόπο στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Την Κυριακή η χαρά και η παιδικότητα παίρνουν τη σκυτάλη καθώς ο έρωτας γίνεται ο πρωταγωνιστής της ημέρας αφού δεν θα διστάσουμε να μπούμε με δυναμισμό στο ερωτικό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε μοναδικές στιγμές με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει και να μας συναρπάσει. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε εγωισμό και εγωκεντρισμό που μπορεί να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να αφεθούμε στο συναίσθημα και να απολαύσουμε το πάθος και την έξαψη που μπορεί να δώσει η μέρα αυτή.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το Σάββατο καθώς έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα και ενοχές και αυτό οδηγεί στο να γίνεις έντονα χειριστικός και εξουσιαστικός με το σύντροφό σου. Κατά τα άλλα το Σαββατοκύριακο αυτό προβλέπεται ιδιαίτερα θετικό κυρίως την Κυριακή όπου απογειώνει το κέφι και την ερωτική σου διάθεση ευνοώντας τη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο είναι γεγονός ότι μπορεί να εκτονωθείς απότομα και να βγάλεις στην επιφάνεια φόβους που έχεις σε νέα γνωριμία, έχεις τη δυνατότητα να τους διαχειριστείς και να περάσεις όμορφα. Αυτό θα πρέπει να θυμάσαι. Την Κυριακή είναι η μέρα σου καθώς εκτοξεύεται θετικά η διάθεσή σου, απογειώνεται η αισιοδοξία και οι ερωτικές κατακτήσεις μπορεί να είναι πολλές. 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα ζητήματα στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να γίνει σκληρός με το σύντροφό σου λόγω δικών σου φόβων. Την Κυριακή σου δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσεις άκρως ρομαντικό σκηνικό για δύο απογειώνοντας το συναίσθημα και την τρυφερότητα.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει το Σάββατο καθώς δημιουργεί συνθήκες για έντονες συγκρούσεις. Σκέψου λογικά, προσπάθησε να ισορροπήσεις μέσα σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις. Την Κυριακή, πρόσωπα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχονται και τρυπούν την πόρτα της καρδιάς σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση: Το Σάββατο είναι γεγονός ότι θα επιδιώξεις να περάσεις έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σου που εάν δεν διαχειριστείς με προσοχή μπορεί να μετατραπούν σε σύγκρουση λόγω έντονων ανασφαλειών και ελλείμματος αυτοεκτίμησης. Την Κυριακή έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου και με στενούς φίλους απολαμβάνοντας την τελευταία μέρα του Σαββατοκύριακου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Φόβοι Και έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να σε οδηγήσουν στο να αντιπαρατεθείς έντονα και να προσπαθήσεις να επιβληθείς σε πιθανή νέα γνωριμία γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αφεθείς στο πάθος και να επιδιώξεις ξεκάθαρη επικοινωνία για να περάσεις όμορφα. Την Κυριακή το κέφι απογειώνεται και είναι γεγονός ότι φλερτάρεις έντονα και δημιουργείς τις συνθήκες για να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Δείξε προσοχή ιδιαίτερα το Σάββατο διότι δείχνεις να επιθυμείς να επιβληθείς και να εξουσιάζεις το ταίρι σου και αυτό θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Την Κυριακή οι ήρεμες στιγμές με κοντινά πρόσωπα μπορούν να δώσουν άλλη διάσταση στην προσωπική σου ζωή, ένα ρομαντικό δείπνο για δύο είναι ιδανικό.  

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο είναι γεγονός ότι φόβοι και ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να επηρεάσουν την εξέλιξη πιθανής νέας γνωριμίας γι’ αυτό προσπάθησε να ελέγξεις τη διάθεσή σου, να πιστέψει στον εαυτό σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικά. Την Κυριακή οι στενοί φίλοι μπορεί να είναι η αιτία για νέα γνωριμία που θα απογειώσει το πάθος.

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Το Σάββατο δημιουργεί έντονες συνθήκες επιβολής λόγω ανασφαλειών και απωθημένων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν δεν επηρεαστείς να είσαι βέβαιος ότι ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα κατακλύσουν την ατμόσφαιρα. Την Κυριακή πρωταγωνιστείς και επιδιώκεις να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Δεν αποκλείεται το Σάββατο να έρθεις αντιμέτωπος με πρόσωπα του παρελθόντος που θέλουν να επανέλθουν στο προσκήνιο όμως η μέρα δεν αποκλείει εντάσεις, συγκρουσιακές διαθέσεις, χειρίστηκες τάσεις. Την Κυριακή το σπίτι δεν σε χωράει και είναι λογικό καθώς… λάμπεις, ακτινοβολείς, γοητεύεις και μαγνητίζεις τα πλήθη και πιθανές βέβαια είναι νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Αντιπαράθεση σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες κοινές που πιθανά έχεις με τον σύντροφό σου μπορεί να προκύψουν την Κυριακή. Το Σάββατο, προσπάθησε να αφήσεις πίσω χειρίστηκες διαθέσεις και να είσαι βέβαιος ότι η συντροφικότητα και ο έρωτας θα κερδίσουν. Την Κυριακή γεγονός είναι ότι επιθυμείς να απολαύσεις στιγμές για δύο όπου ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα πρωταγωνιστούν.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον το Σάββατο. Προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα που έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Την Κυριακή δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν επιδιώκοντας να έρθουν σε επαφή μαζί σου κάτι που θα εντείνει το συναισθηματισμό και την ευαισθησία σου.

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση: Μην αφήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις και άγχη της καριέρας να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα το Σάββατο. Την Κυριακή έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές χαράς, επικοινωνίας και διασκέδασης με το σύντροφο και πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι έντονες ιδιαίτερα το Σάββατο. Προσεκτικός όμως θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου αφού δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα με πιθανή νέα γνωριμία δημιουργώντας προβλήματα. Την Κυριακή έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη διασκέδαση με φιλικές παρέες και να παίξεις ερωτικά με πρόσωπα που μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Έντονο θα είναι ιδιαίτερα το κέφι το Σάββατο. Η μέρα απογειώνει τη θετικότητα και τη ζωντάνια σου, προσεκτικός όμως θα πρέπει να είσαι γιατί η μέρα μπορεί να σε κάνει δηκτικό και επιβλητικό στο σύντροφό σου. Η Κυριακή στρέφει την προσοχή σου σε πιθανές εκκρεμότητες της καριέρας που μπορεί να δημιουργήσουν απομάκρυνση από το ταίρι σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα το Σάββατο καθώς η μέρα λειτουργεί ευεργετικά τόσο για την ψυχολογία σου όσο και για την ερωτική σου ζωή, αρκεί να μην υποπέσεις σε σφάλματα που θα σε οδηγήσουν ανασφάλειες και απωθημένα. Την Κυριακή πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι το πεδίο για νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Ο εκνευρισμός, η ζήλια και η καχυποψία που μπορεί να υπάρξουν το Σάββατο καθώς η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στη σχέση σου. Γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Την Κυριακή η αισιοδοξία επιστρέφει μαζί με το χαμόγελο και να σε οδηγεί σε υπέροχες στιγμές διασκέδασης που θα ευνοήσουν τη σχέση σου.      

Είμαι ελεύθερο πουλί: Πιθανές ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στο προσκήνιο ιδιαίτερα το Σάββατο καθώς οι όψεις της ημέρας μπορεί να είναι ανασταλτικοί παράγοντες για την εξέλιξη σημαντικής νέας γνωριμίας που μπορεί να σε κάνει να καρδιοχτυπάς έντονα. Την Κυριακή, το κέφι και η ανάγκη για διασκέδαση γίνονται εντονότερα, όπως επίσης και εντονότερη γίνεται η ανάγκη για φλερτ και έρωτα κάτι που θα γίνει μαγνήτης για νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το σύντροφό σου το Σάββατο, καθώς δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να επιβληθείς και να χειριστείς το ταίρι σου με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς λόγω φόβων και απωθημένων που μπορεί να έρθουν στο φως. Την Κυριακή ο εκνευρισμός γίνεται εντονότερος, θα πρέπει όμως να εκτονωθεί σε ερωτικό πάθος και έξαψη για να λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η διάθεση για φλερτ ανεβαίνει το Σάββατο και εντείνει τη διάθεση για συντροφικότητα και ερωτικό παιχνίδι. Πρόσεχε μόνο γιατί η μέρα σε ωθεί στο να εκδηλώσεις ανασφάλειες και φόβους με απότομο και ιδιαίτερα χειριστικό τρόπο που θα δημιουργήσουν προβλήματα σε πιθανή νέα γνωριμία. Την Κυριακή η μοναχικότητα μπορεί να είναι έντονη όμως δεν αποκλείεται επιδιώκοντας να βγεις να υπάρξει νέα γνωριμία που θα κόψει την ανάσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο σε οδηγεί στο να ασχοληθείς με μικρές καθημερινές λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν, πιθανά να τις μεγεθύνεις κιόλας καθώς η μέρα εντείνει το άγχος, την επιθετικότητα, τον εκνευρισμό, την επικριτική διάθεση. Η Κυριακή ανεβάζει τη διάθεσή σου και την επιθυμία να βρεθείς με το σύντροφό σου και να περάσεις μοναδικά.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο είναι ξεκάθαρο ότι η καθημερινότητα και ο προγραμματισμός κατακλύζουν τις σκέψεις σου και είναι δύσκολο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Την Κυριακή ερωτοτροπείς, παίζεις, επικοινωνίες και αυτό έχει μοναδικό αποτέλεσμα καθώς είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο, είναι γεγονός ότι μπορείς να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής του συντρόφου σου καθώς η επικοινωνία και η αμεσότητα σου ευεργετεί τη σχέση σου. Η μέρα μπορεί να βγάλει πάθη και ανασφάλειες στο προσκήνιο που σε ωθούν σε έντονα χειρίστηκες διαθέσεις. Την Κυριακή, η καθημερινότητα μπορεί να φέρει γκρίνια.   

Είμαι ελεύθερο πουλί: Μη χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά το Σάββατο που ανεβάζει το κέφι σου και τη διάθεση να φλερτάρεις δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για νέες γνωριμίες ή επιστροφή προσώπων από το παρελθόν που δείχνουν το ενδιαφέρον τους. Την Κυριακή απέφυγε τη ρουτίνα, τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας γιατί θα χαλάσουν τη διάθεση σου και δεν θα σου είναι εύκολο να στρέψεις την προσοχή σου σε νέα γνωριμία.

Τελευταία ενημέρωση: