Σαββατοκύριακο 6 ως 7/8/2022, τα αισθηματικά για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Όλγα Αγγέλου

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και όλες! Η αυτοπεποίθηση θα συμβάλει στο να γίνουν τολμηρά βήματα είτε στο θέμα της επανασύνδεσης, είτε της νέας γνωριμίας. Φιλοφρονήσεις θα ακουστούν, τα κομπλιμέντα θα τονώσουν ακόμα πιο πολύ τις διαθέσεις. Το Σάββατο, οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες δυναμικές και ιδιαιτέρως αποκαλυπτικές. Το φλερτ θα είναι έντονο στις επαφές, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα τρέξουν με ταχύτητα. Οι διάλογοι θα είναι άμεσοι και απελευθερωμένοι, φεύγει η διστακτικότητα και η αναστολή. Η Κυριακή, θα είναι κατάλληλη μέρα για νέες αποφάσεις, για ενέργειες επανόρθωσης και για διαφόρων ειδών επανεκτιμήσεις. Θα υπάρξει η δυνατότητα τα ήδη αρνητικά αποτελέσματα να πάρουν άλλη τροπή, θα δοθεί η ευκαιρία να διορθωθούν τα παλιά λάθη.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο, θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις ισορροπημένο και ιδιαιτέρως θερμό το κλίμα μέσα στη σχέση σου, δεν θα υπάρξουν εντάσεις και θυμοί, αντιθέτως θα ακουστούν εξομολογήσεις και αισθησιακές κουβέντες, η γενική διάθεση θα είναι συγκαταβατική. Την Κυριακή με τον Δία να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία με το ταίρι σου δεν αποκλείεται να ανοίξετε συζήτηση σχετικά με τα αισθήματα που υπάρχουν μεταξύ σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο η μέρα ενδείκνυται για προσεγγίσεις, θα έχεις τη δυνατότητα να γοητεύσεις ακόμα και να μαγνητίσεις. Θα είσαι σε θέση να κλέψεις τις εντυπώσεις, η γενικότερη παρουσία σου θα είναι ελκυστική. Η Κυριακή, θερμή συνομιλία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα επαναφέρει στις επαφές σας την ισορροπία που αναζητάς, αν πρόκειται για πρώην ταίρι ουσιαστικά θα γίνει μεταξύ σας το πρώτο βήμα με κατάληξη την επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο, ορθολογισμός και συγκαταβατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις και να αποδεχτείς. Θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα μιλήσετε ήρεμα και συνεννοήσιμα, ίσως να πάρετε και μια νέα απόφαση που θα βοηθήσει στο να τονωθεί η σχέση σας και να αναθερμανθούν τα μεταξύ σας αισθήματα. Δημιουργικό και ουσιαστικό θα είναι το διήμερο σου, δεν θα περάσεις καθόλου ανιαρά.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο, θα σε βοηθήσει να κινηθείς αισιόδοξα με ενδυναμωμένη διάθεση και έντονη αυτοπεποίθηση. Πολύ καλά θα κάνεις και θα εμπιστευτείς τη γοητευτική πλευρά της προσωπικότητας σου, ανοίξου συναισθηματικά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, απελευθέρωσε τα αισθήματα σου, θα βρεις πρόσφορο έδαφος και άμεση ανταπόκριση. Η Κυριακή θα φέρει επικοινωνιακά ανοίγματα που θα σε ενθουσιάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα περάσεις με το ταίρι σου ένα χαλαρό και ανανεωτικό σαββατοκύριακο χωρίς άγχος και πιέσεις. Οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, αν τσακώθηκες μέσα στον εβδομάδα τώρα θα συμφιλιωθείς, θα βρεις δίοδο συνεννόησης. Με φίλους θα υπάρξουν συναντήσεις, κοινωνικό θα είναι το διήμερο σου. Προτάσεις και προσκλήσεις θα ακουστούν, η δεκτικότητα σου θα σε βοηθήσει να βγεις από τα συνηθισμένα και να περάσεις διασκεδαστικά.

Εσύ που είσαι μόνος/η, στην υπόθεση σου με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο η εξέλιξη δεν θα σε απογοητεύσει, απεναντίας θα σε ενθουσιάσει και θα σου δώσει την ώθηση για αποκαλυπτικές προσεγγίσεις. Θα περάσεις ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις γύρω από αισθήματα και βλέψεις. Κινήσου χαλαρά, δείξε το ενδιαφέρον σου θα υπάρξει θετική κατάληξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο, θα είναι ιδιαιτέρως αισιόδοξο και αρκετά κοινωνικό. Οι επαφές και οι συναντήσεις θα κυλήσουν ευχάριστα, όμορφα θα περάσεις είτε με το ταίρι σου συναντηθείτε με φίλους, είτε μείνετε οι δυο σας. Την Κυριακή φεύγουν οι αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις και οι κυκλοθυμίες, ισορροπημένη θα είναι η στάση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο τα γεγονότα θα φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις και ανατροπές που θα καταφέρουν να τονώσουν τη διάθεση σου για νέα γνωριμία. Η αισιοδοξία σου καθώς και η αυτοπεποίθηση που θα διαθέτεις θα σε βοηθήσουν να βγάλεις από τη σκέψη σου τα παλιά και να ανοίξεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Η Κυριακή θα σε βοηθήσει να εκφραστείς απελευθερωμένα.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο θα είναι μια ζωτική μέρα, ζωηρές θα είναι οι διαθέσεις σου, κάνε τις προτάσεις σου θα λάβεις θετικές απαντήσεις από ταίρι σου ή από τους φίλους που θα προσεγγίσεις. Θα καταφέρεις να βγεις από τη ρουτίνα και να ανανεωθείς. Την Κυριακή, το ταίρι σου θα σε κατανοήσει, θα βρεις τις συνθήκες ευνοϊκές για συζητήσεις διαφόρων ειδών.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχεις διάθεση για νέες περιπέτειες, οι δυναμικές και απελευθερωμένες σου προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο. Το διήμερο θα είναι ιδανικό για νέες γνωριμίες και για έναρξη σχέσης. Αξιοποίησε τα συμβάντα, έντονη θα είναι η γοητεία σου, θα καταφέρεις να την προβάλεις με τον σωστό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο θα είναι μια ανέμελη μέρα με συναισθηματικές εκδηλώσεις και όμορφες χαλαρές επαφές. Την Κυριακή, οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα σας βοηθήσουν να κατασταλάξετε και να πάρετε αποφάσεις σχετικά με κάποιες δεσμευτικές ενέργειες. Εσείς που ακόμα δεν συγκατοικείτε ίσως να ρισκάρετε τελικά να συμβιώσετε.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο, θα διαγράψεις το αρνητικό παρελθόν και να δώσεις μια νέα ευκαιρία στην προσωπική σου ζωή. Θα σου δοθεί το άνοιγμα να δοκιμαστείς με καινούργιο πρόσωπο, στο χέρι σου θα είναι η εξέλιξη, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο δυναμικά θα κινηθείς.

ΖΥΓΟΣ

Μέσα στο τωρινό σαββατοκύριακο, επικοινωνιακή και αρκετά ρομαντική θα είναι η διάθεση σου. Θα είσαι σε θέση να περάσεις σε ενεργή δράση, θα κάνεις προτάσεις στο ταίρι σου, θα σκεφτείς πως μπορείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε ανανεωτικά. Θα αποφύγεις να εστιάσεις σε μελλοντικά ζητήματα, θα επικεντρωθείς στο παρόν, αυτό θα σε βοηθήσει να βγεις από τις έγνοιες, η σκέψη σου θα είναι ανέμελη.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο τα γεγονότα θα είναι ανανεωτικά, θα επικοινωνήσεις, κοινωνικά θα είναι γεμάτο το διήμερο σου. Θα σου δοθεί άνοιγμα για προσωπικό ραντεβού, όμορφα και ενθαρρυντικά λόγια θα ακουστούν. Θα έχεις την ευκαιρία να βγάλεις στην επιφάνεια τη ζωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, η Κυριακή θα σε βοηθήσει να εκφραστείς ελεύθερα, είναι πολύ πιθανό να συνομιλήσεις με καινούργια πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σου. Η ανάγκη σου για τόνωση θα σου δώσει την ώθηση να αναλάβεις τα ηνία και να προχωρήσεις σε ουσιαστικές προτάσεις. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά για να βγεις από τη ρουτίνα και να διαφοροποιήσεις τις καταστάσεις. Θα καταφέρεις να περάσεις ένα ανανεωτικό σαββατοκύριακο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα σε ωθήσει στο να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα συγκεκριμένο άτομο που ξέρεις πως ενδιαφέρεται για σένα, ουσιαστικά θα καταφέρεις να ξανασκεφτείς τα γεγονότα από άλλη πλέον σκοπιά. Ευχάριστες πληροφορίες θα λάβεις, αυτά που θα ακούσεις θα σε αναστατώσουν θετικά, θα τονώσουν την αισιοδοξία σου. Οι εξελίξεις μέσα στο σαββατοκύριακο θα περιμένουν τις αποφάσεις και τις κινήσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, ίσως να μην θελήσεις να πάρεις σοβαρές ή ουσιαστικές αποφάσεις, η διάθεση σου θα είναι χαλαρή, ανάγκη σου θα είναι η αποστασιοποίηση και ο απεγκλωβισμός από τα καθέκαστα. Συνειδητά θα αποφύγεις τις σοβαρές κουβέντες, θα εστιάσεις στο πως μπορείς να περάσεις ένα πρακτικά δραστήριο διήμερο με εξορμήσεις, με εκδρομές, και με κοινωνικές συναναστροφές.

Εσύ που είσαι μόνος/η, με αυθόρμητο τρόπο θα δείξεις το ενδιαφέρον σου, θα ανοιχτείς και θα φλερτάρεις. Η διάθεση σου θα είναι κοινωνική, η στάση σου θα φανερώνει δυναμισμό, γενικά οι πράξεις σου θα είναι αρκετά τολμηρές. Πιθανή θα είναι η καινούργια γνωριμία, θα είσαι σε θέση να δώσεις το ελεύθερο να τρέξουν τα γεγονότα, γενναιόδωρα θα είναι τα λόγια, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο, μέσα στη σχέση σου το επικοινωνιακό κλίμα θα είναι ευνοϊκό για να συνεννοηθείς με το ταίρι σου, σε πολλά θα συμφωνήσετε, θα καταφέρετε να κάνετε πράξη τις κοινές σας επιθυμίες. Η Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα για υποσχέσεις και συμφωνίες, αυτά που θα ειπωθούν θα τηρηθούν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα ανοίξει το δρόμο για δυναμικές προσεγγίσεις, οι διαθέσεις θα είναι απελευθερωμένες, στις επαφές δεν θα υπάρξει διστακτικότητα. Η Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα για να φλερτάρεις! Στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για νέα γνωριμία θα υπάρξουν ευχάριστα και δημιουργικά ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο θα είναι ευνοϊκό σε θέματα επικοινωνίας, θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς στο ταίρι σου, να μιλήσεις τόσο γι’ αυτά που σε ευχαριστούν όσο και για τα άλλα που σε δυσανασχετούν. Εποικοδομητική θα είναι η κατάληξη των συζητήσεων σας, θα βρεθούν λύσεις, θα έχετε συνεννόηση. Την Κυριακή θα καταφέρεις να διορθώσεις κινήσεις που μέσα στην εβδομάδα είχαν δημιουργήσει προβληματισμούς ή εντάσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες γνωριμίες, η στάση σου θα είναι τολμηρή, ελκυστική θα είναι η ομιλία σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις το περιθώριο για προσεγγίσεις. Ευχάριστα ίσως και κάπως απρόοπτα ανοίγματα θα φέρουν νέες ευκαιρίες, καλό θα είναι να κινηθείς με αμεσότητα, δεν θα υπάρχει λόγος να κομπιάσεις ή να καθυστερήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Μέσα στο σαββατοκύριακο, θα έχεις τη δυνατότητα να ξενοιάσεις, να αποστασιοποιηθείς από τις υποχρεώσεις, και να χαλαρώσεις. Με το ταίρι σου οι συζητήσεις που θα κάνεις θα είναι ανανεωτικές, ίσως να πάρετε την απόφαση να κάνετε ένα αναζωογονητικό ταξιδάκι. Όμορφα θα κυλήσει το διήμερο, θα έχεις τη διάθεση να δραστηριοποιηθείς.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αισιοδοξία και ζωηρότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής αφύπνισης. Σε παροτρύνω να κινηθείς ελεύθερα, προσέγγισε δυναμικά χωρίς τον φόβο της απόρριψης. Το κλίμα θα το βρεις ιδανικό για ελεύθερες κουβέντες και προσωπικές συζητήσεις, η Κυριακή θα διευκολύνει την εξωτερίκευση και τις εξομολογήσεις. Εκδηλώσου, δείξε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου.

Τελευταία ενημέρωση:
Ταιριάσματα