Αφροδίτη στον Τοξότη στις 7 1 2019, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Η αγάπη γίνεται πιο ενθουσιώδης και περιπετειώδης από τις 7 Ιανουαρίου ως τις 4 Φεβρουαρίου 2019, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο χαρούμενο ζώδιο του Τοξότη. Έχετε την επιθυμία για μακρινά ταξίδια, για γνώση, θέλετε να έρθετε σε επαφή με όλον τον κόσμο, ανεξάρτητα από τη φυλή, τη θρησκεία, τη γλώσσα. Ο έρωτας είναι μια τρελή περιπέτεια, απολαμβάνετε το τώρα και δε σκέπτεστε τη δέσμευση, απλά επιθυμείτε να ζήσετε τις εμπειρίες. Με την Αφροδίτη στο Τοξότη, ο διασκεδαστικός και αυθόρμητος τρόπος σας διευκολύνει τη σύναψη νέων σχέσεων με άτομα, που έχουν να σας προσφέρουν πολλά με τις συμβουλές τους και τις γνώσεις τους.

Διαβάστε παρακάτω τη επιρροή της Αφροδίτης στον Τοξότη στο ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον επεκτατικό και ειλικρινή ένατο οίκο σας, σας χαρίζει ενθουσιασμό και ζωντάνια και προσελκύετε γύρω σας πολλούς θαυμαστές, άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας ή που ζουν μακριά σας. Αν είστε σε σχέση, είστε γενναιόδωροι και ειλικρινείς με τον αγαπημένο σας, ίσως ακόμα και υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκδηλώνετε τη συναισθηματική και σεξουαλική πλευρά σας, καθώς η Αφροδίτη στο σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, σας χαρίζει τη διάθεση να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σας, να αποσαφηνίσετε τι νιώθει βαθιά μέσα στην ψυχή του. Αν είστε μόνοι, απομακρύνετε τις έμμονες σκέψεις σας. Η Αφροδίτη σάς χαρίζει τη δύναμη να αλλάξετε τρόπο σκέψης και πεποιθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει πίσω το χαμένο συναίσθημα και την αρμονία στη σχέση σας, συνδέστε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, ζείτε το πάθος, ίσως ακόμα μιλήσετε για δέσμευση. Αν είστε μόνοι, διασκεδάζετε και φλερτάρετε, ίσως μια απλή γνωριμία μετατραπεί σε μια πιο οικεία σχέση, όπου σε βάθος χρόνου αναπτύσσονται πραγματικά και αληθινά συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον αναλυτικό και εξυπηρετικό έκτο οίκο σας, σας ωθεί να σκέφτεστε τις μικρές λεπτομέρειες, τώρα γίνεστε πιο εξυπηρετικοί και γενναιόδωροι με τους ανθρώπους που συναντάτε στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας. Είστε πιο ανοιχτοί και φιλικοί, πλησιάζετε κάποιον/α που δεν είχατε τολμήσει να το κάνετε στο παρελθόν, βοηθάτε ένα συνάδελφο στη δουλειά σας, απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα της ζωής.

ΛΕΩΝ

Μην αρνηθείτε τις κοινωνικές προσκλήσεις, μια νέα αγάπη σάς περιμένει. Με την Αφροδίτη στο γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας, φλερτάρετε και διασκεδάζετε, έχετε μια ρομαντική διάθεση και όρεξη για διασκέδαση, νιώθετε ευτυχισμένοι με τη γενναιοδωρία του αγαπημένου σας. Είστε τώρα πιο αισιόδοξοι και αυθόρμητοι, έχετε πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις της τελευταίας στιγμής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας καλεί να μείνετε στο σπίτι σας και να διασκεδάσετε με τα οικεία προς εσάς πρόσωπα και τους στενούς φίλους σας. Νιώθετε ευτυχισμένοι όντας με την οικογένειά σας ή απλά μόνοι στο σπίτι σας, αισθάνεστε χαλαρά και άνετα μέσα σε αυτό. Ίσως σχεδιάσετε ένα ταξίδι προκειμένου να επισκεφτείτε στενούς φίλους και συγγενείς που ζουν μακριά σας.

ΖΥΓΟΣ

Μεταδίδετε το μήνυμά σας στις μάζες, ξεσηκώνετε με τις ιδέες σας ένα ευρύ κοινό, χάρη στην Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα της επικοινωνίας. Χρησιμοποιείτε το Facebook για να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας ή να κάνετε νέους φίλους, η ευγλωττία και η πειθώ σας, το χιούμορ και τα αστεία σας δεν περνούν απαρατήρητα. Τώρα δεν μπορείτε να κρατήσετε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, φέρνει στο προσκήνιο τις πολυτελείς τάσεις σας και την επιθυμία σας για καλοπέραση. Ίσως σκεφτείτε ένα οικονομικά προσοδοφόρο επιχειρηματικό σχέδιο ή κάνετε μια οικονομική συμφωνία, ίσως με άτομα που ζουν μακριά σας. Επιδίδεστε σε αισθησιακές και πολυτελείς απολαύσεις, επαναφέρετε το πάθος στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας βάζει στο προσκήνιο και φέρνει όλα τα καλά στο δρόμο σας: Μια νέα αγάπη, χρήμα και έντονα συναισθήματα. Ζείτε τη χαρά του έρωτα και της ζωής, φλερτάρετε, έχετε επιτυχία στην εργασία σας, επεκτείνετε τα ταλέντα σας και τις φιλοδοξίες σας. Τώρα δε χρειάζεται να κάνετε κάτι για να προβάλετε τα χαρίσματά σας και να προσελκύσετε την αγάπη των ονείρων σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πλησιάστε τον αγαπημένο σας και δείξτε την αγάπη σας, είναι το αίτημα της Αφροδίτης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Αν είστε μόνοι, μην αφήνετε τον ενθουσιασμό σας και τον παρορμητισμό σας ελεύθερα, κάποιος/α μπορεί να κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά, αλλά μπορεί να μην είναι αυτός που φαίνεται. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και αντιλαμβάνεστε τις διαθέσεις των αγαπημένων σας προσώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκέφτεστε συλλογικά, καθώς η Αφροδίτη στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σας παροτρύνει να ενδιαφερθείτε για ένα ομαδικό έργο, χαρίζετε τις εμπειρίες σας και τις συμβουλές σας σε μια ομάδα και τους φίλους σας, λαμβάνετε σεβασμό και εκτίμηση. Εκφράζετε τις μοναδικές και πρωτότυπες ιδέες σας στα κοινωνικά δίκτυα ή επεκτείνεται ένα έργο σας μέσω του διαδικτύου.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας βοηθά να προβάλετε τα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας στην εργασία σας, αλλά και να εισπράξετε αναγνώριση και κύρος για ένα έργο σας. Οι συμβουλές ατόμων πιο έμπειρων και ώριμων από εσάς, σας βοηθούν να κάνετε τους στόχους σας πραγματικότητα. Ίσως ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο ή προωθήσετε την επιχείρησή σας σε άλλη πόλη από τη δική σας.

Τελευταία ενημέρωση: