Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 10 έως 16/12/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 10 έως 16 Δεκεμβρίου 2018. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Αυτή η εβδομάδα έχει αρκετά ευχάριστα νέα καθώς ο Ερμής έχει γυρίσει σε ορθή πορεία μερικές ημέρες πριν και  θα παρατηρήσουμε πως η επικοινωνία θα αρχίσει να αποκαθίσταται, το ίδιο θα συμβεί και με τις  παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήθηκαν τον προηγούμενο διάστημα.

Στις 13/12 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη (σε ορθή πορεία αυτή τη φορά) θα φέρει ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που μας  απασχόλησαν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου περίπου, που ο Ερμής ήταν ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Τα ζώδια  που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν ζητήματα που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα και σχετίζονται με επαγγελματικές υποχρεώσεις, οικογενειακά θέματα αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις. Παρά την ορθή πορεία του Ερμή θα πρέπει να θυμόμαστε πως σε αυτό το ζώδιο δεν είναι και στην καλύτερή του θέση οπότε καλό θα ήταν και πάλι να  είμαστε προσεκτικοί στο πως θα προσεγγίσουμε κάθε τι που μας απασχολεί. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως επειδή υπάρχει ακόμα η επιρροή του τετραγώνου του Ήλιου που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται στους Ιχθύς αλλά και η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να έχουμε κατά νου πως είναι πιθανό να νιώθουμε κατά διαστήματα ένα έλλειμμα ενέργειας το οποίο θα επηρεάζει τις δραστηριότητές μας αλλά και τη διάθεσή μας.

Στις 16/12 το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι μία πολύ σταθεροποιητική όψη για αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Επίσης δεν αποκλείεται για αυτούς που έχουν ξεκινήσει αυτό το διάστημα μία νέα σχέση, να δοθεί η ευκαιρία και ο τρόπος για να βάλουν γερές βάσεις και να έχει ένα δυνατό ξεκίνημα. Σιγά σιγά οι δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος αρχίζουν να απομακρύνονται αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα και αυτό θα  έχει άμεσο αντίκτυπο στη διάθεσή μας! Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα)

Τελευταία ενημέρωση: