Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 14 έως 20/1/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 14 έως 20 Ιανουαρίου 2019. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με μία θετική όψη που κορυφώνεται στις 18/1 αλλά η επιρροή της θα αρχίσει να φαίνεται από τις αρχές της. Το τρίγωνο του Άρη από τον Κριό με την Αφροδίτη από τον Τοξότη δείχνει πως οι ημέρες είναι πολύ καλές για τα αισθηματικά μας ζητήματα. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση με το/η σύντροφό τους και να αφιερώσουν χρόνο σε αυτήν, ενώ οι ελεύθεροι έχουν την ευκαιρία να κάνουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες συντονίζονται και αυτό δείχνει πως ακόμα και αν είχαν δημιουργηθεί εντάσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις το προηγούμενο διάστημα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις διευθετήσουμε.

Σε πρακτικό επίπεδο καλό θα ήταν να ξεμπερδεύουμε με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις μας μέσα στην εβδομάδα και να μην τις αφήσουμε για το Σαββατοκύριακο καθώς όσο πηγαίνουμε προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανόν να νιώθουμε ολοένα και μεγαλύτερη κούραση.

Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι πως το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ και αυτό δείχνει πως θα έχουμε την τάση να ωραιοποιήσουμε κάποιες καταστάσεις, να αποφύγουμε κάποιες δουλειές ακόμα και να κάνουμε κάποιες καταχρήσεις καθώς η υπερβολή είναι στοιχείο αυτής της όψης. Την Κυριακή 20/1 το τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μας προτρέπει να ξεκουραστούμε και να αφήσουμε σημαντικές υποχρεώσεις για άλλη στιγμή, καθώς η κούραση μας θα είναι εμφανής και καθόλου βοηθητική για να ανοίξουμε και νέα ζητήματα.

Την Κυριακή περνάει και ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζοντας μία περίοδο η οποία θα φέρει σε προτεραιότητα ζητήματα που σχετίζονται με ομάδες, συλλόγους και φίλους. Η ενασχόλησή μας με συλλογικές δραστηριότητες και η συμμετοχή μας σε μία ομάδα θα μας βοηθήσουν να περάσουμε καλά στον ελεύθερο μας χρόνο. Μέσα από την επαφή με κόσμο θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους οι οποίοι ήρθαν για να μείνουν. Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα)

Τελευταία ενημέρωση: