Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 17 έως 23/12/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 17 έως 23 Δεκεμβρίου 2018. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με πολύ καλούς οιωνούς καθώς τη Δευτέρα στις 17/12 το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα μας χαρίσει ενέργεια και δύναμη για να ασχοληθούμε με υποχρεώσεις και δουλειές της καθημερινότητας.

Στις 21/12 το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς θα εξάρει τον ρομαντισμό και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις σε αισθηματικά ζητήματα. Πέρα από τον έρωτα θα ευνοηθούν ιδιαίτερα και καλλιτεχνικές δραστηριότητες καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτές.

Την ίδια ημέρα η σύνοδος του Ερμή και του Δία στο ζώδιο του Τοξότη θα μας παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές που δεν θα αφήσουν ούτε εμάς αλλά ούτε και τους άλλους να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για τίποτα. Καλό θα είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περίπτωση που έχουμε σημαντικές υποχρεώσεις να διευθετήσουμε καθώς είναι πιθανόν ακόμα και να τις ξεχάσουμε.

Στις 22/12 έχουμε ταυτόχρονα την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου και την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια που ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) κυρίως αυτούς που έχουν γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου τους. Αυτή είναι η τελευταία Πανσέληνος του έτους και θα γίνει στην μηδενική μοίρα. Η προσοχή μας θα στραφεί σε ζητήματα καθημερινότητας και υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτή καθώς θα προκύψουν αρκετές δουλειές της τελευταίας στιγμής.

Η αλήθεια είναι πως η εργασιοθεραπεία θα μας κάνει καλό καθώς θα μπορέσουμε να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας σε μία συγκεκριμένη δουλειά και έτσι θα αποφύγουμε να κάνουμε σενάρια με το μυαλό μας για οτιδήποτε μας απασχολεί. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να έχουμε και νέα τα οποία σχετίζονται με την οικογένειά μας και τον επαγγελματικό τομέα. Ας προσπαθήσουμε να διευθετήσουμε οτιδήποτε μπορούμε άμεσα, προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πιο χαλαροί γίνεται την περίοδο των εορτών. Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα)

Τελευταία ενημέρωση: