Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 24 έως 30/12/2018 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 24 έως 30 Δεκεμβρίου 2018. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα του έτους την εβδομάδα των Χριστουγέννων όπου η διάθεση όλων θα επηρεαστεί από το κλίμα των ημερών και θα αναζητήσουμε στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Λόγω του ότι υπάρχει μία όψη τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Δία από τον Τοξότη και του Ποσειδώνα με τον Άρη από τους Ιχθύς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που ακούμε και σε αυτά που αντιλαμβανόμαστε καθώς θα υπάρχει η τάση να θολώσει η κρίση μας. Σε περίπτωση που έχουμε προτάσεις για εξόδους, επισκέψεις και διασκέδαση σε γενικότερο πλαίσιο θα πρέπει επίσης να είμαστε φειδωλοί με την κατανάλωση αλκοόλ και να αποφύγουμε όσο γίνεται τις καταχρήσεις. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο και χρόνο για να ξεκουραστούμε καθώς οι όψεις των ημερών δείχνουν πως θα έχουμε χαμηλά αποθέματα ενέργειας και θα χρειαστούμε μία ανάπαυλα.

Στις 24/12 το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει μία «θολή» κατάσταση σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα καθώς και την τάση να ακούσουμε αλλά και να πούμε πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές και ιδιαίτερα προσεκτικά θα πρέπει να είναι τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) καθώς βάλλονται περισσότερο από αυτή την όψη.

Στις 28/12 το εξάγωνο της Αφροδίτης από το Σκορπιό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα κάνει ιδιαίτερα ερωτική την ατμόσφαιρα και το φλερτ θα κάνει αισθητή την παρουσία του. Η αλήθεια είναι πως θα έχουμε την ανάγκη να είμαστε αρεστοί και γοητευτικοί προς τους άλλους και σίγουρα θα το καταφέρουμε. Η όψη είναι πολύ καλή και για τα αισθηματικά ζητήματα καθώς θα αυξήσει το πάθος αλλά και την ανάγκη να αποκτήσουμε ουσιαστική επαφή με τους άλλους. Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη, τύχη και αφθονία σε όλους μας! Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα)

Τελευταία ενημέρωση: