Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 27/1 ως 2/2/2020 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 27 Ιανουαρίου ως 2 Φεβρουαρίου 2020. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η εβδομάδα 27 Ιανουαρίου ως 2 Φεβρουαρίου 2020 σε όλους τους τομείς:

Η εβδομάδα ξεκινά με μία ιδιαίτερη και απαιτητική όψη η οποία θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης αλλά και τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα ερεθίσματα που δεχόμαστε από τους γύρω μας. Η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα στη 16η μοίρα των Ιχθύων και οι δύο μαζί κάνουν τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Τοξότη. Αυτό δείχνει πως θα είμαστε ιδιαίτερα επιρρεπείς σε λάθος συμπεράσματα τα οποία θα μας οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας δεν ενδείκνυνται για να διεκδικήσουμε κάτι ούτε σε προσωπικό ούτε σε αισθηματικό αλλά ούτε και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς είναι πολύ πιθανό οι κινήσεις μας να μας οδηγήσουν να «χάσουμε» και κάτι που έχουμε ήδη κερδίσει. Οι ωραιοποιήσεις προσώπων είναι ένα πιθανό σενάριο αυτής της όψης και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι πιθανό να επενδύσουμε σε ένα πρόσωπο -είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο- το οποίο δεν είναι όπως το έχουμε στο μυαλό μας.

Τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και ιδιαίτερα αυτά που έχουν γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους ή έχουν προσωπικούς πλανήτες εκεί, είναι περισσότερο «ευάλωτα» στις παρενέργειες αυτής της όψης.

Την Κυριακή 2/2 μία ευνοϊκή όψη έρχεται να μας αποζημιώσει για τις δυσκολίες αυτής της εβδομάδας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Ιχθύς με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω (23-25 μοίρες) θα βοηθήσει να σταθεροποιηθούν οι νέες γνωριμίες και να εξελιχθούν γνωριμίες που ήδη υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τα ζώδια που θα ευεργετηθούν περισσότερο από αυτήν την όψη είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του τρίτου δεκαημέρου. Επίσης είναι πιθανό να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συγκυρίες για να έρθουν νέα έσοδα μέσα από μία καλή επαγγελματική συμφωνία. Αυτό που χρειάζεται είναι να μην ξεχάσουμε πως απαιτείται δουλειά για οτιδήποτε και αν θέλουμε να επιτύχουμε, καθώς δεν υπάρχουν «μαγικά κόλπα» και αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μας ανταμείψει ο Κρόνος.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n