Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 28/1 έως 3/2/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 28 Ιανουαρίου ως 3 Φεβρουαρίου 2019. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

 

Αυτή την εβδομάδα αρκετοί πλανήτες βρίσκονται σε  ζώδια της φωτιάς  (Άρης, Ουρανός, Αφροδίτη, Δίας) αλλά και σε ζώδια του αέρα (Ήλιος, Ερμής) γεγονός που υποδηλώνει πως για τους εκπροσώπους των δύο παραπάνω ομάδων ζωδίων (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) θα υπάρξουν εκπλήξεις! 

Την Τετάρτη 30/1  η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως θα υπάρξουν  συζητήσεις, λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να μας αποπροσανατολίσουν και να μας μπερδέψουν. «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια», λέει μία παροιμία και θα πρέπει να την έχουμε στο μυαλό μας ώστε να μην παρασυρθούμε.

Την Πέμπτη 31/1 η σύνοδος της Σελήνης της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει μία εξαιρετικά καλή ημέρα με αρκετές ευκαιρίες σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Παρόλα αυτά  υπάρχει και ένα ζήτημα το οποίο θα πρέπει να προσεχθεί και δεν είναι άλλο από την τάση που θα έχουμε για υπερβολές ιδιαίτερα στα έξοδα.

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με…νεύρα καθώς το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη που βρίσκεται στον Κριό και τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως θα υπάρξουν οι κατάλληλες «ευκαιρίες» για καυγάδες, εντάσεις και μικροατυχήματα.  Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μη βιαζόμαστε να μιλήσουμε και να απαντήσουμε, καθώς η μία κουβέντα θα φέρνει την άλλη και δεν θα υπάρξει ψυχραιμία.  Ιδιαίτερη προσοχή τα ζώδια που ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί) καθώς θα είναι πιο επιρρεπείς στις εντάσεις.

Στις 2/2 το τρίγωνο της Αφροδίτης η οποία βρίσκεται στον Τοξότη με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό έρχεται να γλυκάνει το κλίμα της προηγούμενης ημέρας, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για ερωτικές περιπέτειες. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανός για τους ελεύθερους όπως και οι συναντήσεις γεμάτες ενθουσιασμό.  Τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα θα πάρουν άλλη τροπή -προς το καλύτερο-  μάλιστα αυτό θα γίνει εντελώς ξαφνικά. Για κάποιους ίσως υπάρξουν και ευκαιρίες για αύξηση κερδών. Καλό μήνα! Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα)

Τελευταία ενημέρωση: