Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 3 έως 9/12/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 3 ως 9 Δεκεμβρίου 2018. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σε αστρολογικό επίπεδο καθώς θα έχει μία νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο Τοξότης στις 7/12 στη 15η μοίρα. Αυτή η νέα Σελήνη θα έχει όψη τετραγώνου με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς που δείχνει πως θα υπάρξουν ζητήματα σχετικά με την διαχείριση του θυμού. Είναι πιθανόν να κινούμαστε στα άκρα και από τη μία να έχουμε έντονα ξεσπάσματα σε πράγματα που δεν χρειάζεται και από την άλλη να μην αντιδρούμε καν και να κοιτάμε με απάθεια καταστάσεις στις οποίες θα έπρεπε να αναλάβουμε δράση.

Βέβαια καλό θα είναι να κρατήσουμε στάση αναμονής για σημαντικά ζητήματα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τις διευθετήσεις. Οι υπερβολές, η αδυναμία επίλυσης σοβαρών ζητημάτων και οι παρορμητικές αντιδράσεις δεν θα βοηθήσουν κανέναν από εμάς, ιδιαίτερα τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και έχουν γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο.

Επίσης είναι πολύ πιθανόν να έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα και βροχές και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις μας. Στα θετικά της νέας Σελήνης συγκαταλέγονται η αισιοδοξία και οι ευκαιρίες που θα μας δοθούν να διασκεδάσουμε. Βέβαια είναι πιθανό να το παρακάνουμε με κάποιες καταχρήσεις όπως τα τσιγάρα και τα ποτά! Σε κάθε περίπτωση αυτή η νέα Σελήνη χρειάζεται προσοχή καθώς ούτε οι όψεις του Άρη θα βοηθήσουν αλλά και η στασιμότητα του Ερμή λίγο πριν γυρίσει σε ορθή πορεία, θα ανεβάσει το βαθμό δυσκολίας στην επικοινωνία.

Στις 8/12 ο Ερμής γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού. Η επικοινωνία θα αρχίσει να ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της σιγά σιγά και θα παρατηρήσουμε όλοι πως το να συνεννοηθούμε δεν θα είναι πλέον ένας από τους άθλους του Ηρακλέους! Βέβαια καλό θα είναι για σημαντικά ζητήματα να περιμένουμε κάποιες ημέρες, μέχρι ο Ερμής να βρει την κανονική του ταχύτητα, και μετά να περάσουμε στην διευθέτηση τους. Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα)

Τελευταία ενημέρωση: