Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 31/12 έως 6/1/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 31 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου 2019. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Το 2019 έφτασε και η πρώτη εβδομάδα του θα έχει αρκετές πλανητικές μετακινήσεις αλλά και μία Έκλειψη οι οποίες θα αλλάξουν για τα καλά το κλίμα του προηγούμενου διαστήματος!

Την πρώτη ημέρα του έτους η είσοδος του Άρη στο ζώδιο που κυβερνά τον Κριό, είναι γεγονός και είναι ένα εξαιρετικό νέο για όλους μας! Η απραξία των προηγούμενων ημερών αλλά και η τάση να αφήνουμε οτιδήποτε και αν έχουμε για αργότερα έφτασε στο τέλος της. Ο Άρης εδώ είναι δυναμικός, έτοιμος για δράση και ενίοτε εγωκεντρικός! Όλοι μας θα παρατηρήσουμε πως η ταχύτητα ροής των εξελίξεων θα αρχίσει να αυξάνεται και πράγματα τα οποία είχαν «κολλήσει» το προηγούμενο διάστημα ή δεν ξέραμε πως ακριβώς να τα διευθετήσουμε θα αρχίσουν να κινούνται. Καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί καθώς η βιασύνη μας μπορεί να μας δημιουργήσει παρορμητικές κινήσεις οι οποίες μπορεί να μας βλάψουν σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Ιδιαίτερη προσοχή και με την ταχύτητα στο δρόμο καθώς θα αρχίσει να ανεβαίνει και θα πρέπει να αντιληφθούμε τι σημαίνει αυτό.

Στις 2/1 η σύνοδος του Ήλιου και του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου θα φέρει στο μυαλό υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσουμε και δεν θα μας αφήσουν ακόμα και τις εορταστικές ημέρες.

Στις 5/1 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου όπου θα παραμείνει ως και τις 23/1 θα μας χαρίσει ορθολογιστική σκέψη αλλά και την τάση να μετράμε πολύ τα λόγια μας και το ίδιο θα κάνουμε και με τα λόγια των άλλων.

Η εβδομάδα κλείνει με την πρώτη Έκλειψη του έτους στις 6/1 η οποία είναι Ηλιακή και γίνεται στον Αιγόκερω και συγκεκριμένα στη 15η μοίρα. Θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια που ανήκουν στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) του δεύτερου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο σε αυτά. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δείχνει για άλλη μία φορά πως η υποχρέωση των «πρέπει» και οι ευθύνες θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα μας κουράσουν. Βέβαια δεν θα είναι εύκολο να τα αφήσουμε ή να προσπαθήσουμε να τα μετακυλήσουμε σε άλλους, καθώς η αίσθηση του καθήκοντος θα είναι αρκετά ισχυρή και δεν θα μας αφήσει περιθώρια. Μέσα σε αυτά θα έχουμε και την τάση να πιστεύουμε πως γνωρίζουμε τα πάντα καλύτερα από τους άλλους, και αυτό μπορεί να γίνει η αιτία για να δημιουργηθεί μία παγωμένη ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Ας εστιάσουμε τα προτερήματα των άλλων αλλά και του εαυτού μας και όχι στα ελαττώματά καθώς θα είναι πάρα πολύ εύκολο να επικρίνουμε και να κατακρίνουμε οτιδήποτε δεν μας αρέσει. Εύχομαι το νέο έτος να είναι γεμάτο με όμορφες και εποικοδομητικές στιγμές, ευκαιρίες σε όλους τους τομείς και αγάπη! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα)

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n