Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 7 έως 13/1/2019 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από την Φούλα Γρηγοροπούλου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 7 έως 13 Ιανουαρίου 2019. Μάθε τις εξελίξεις για όλα τα ζώδια μέσα από το video της Φούλας Γρηγοροπούλου.

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου στο Video και μάθε πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

 

Αυτή την εβδομάδα έχουμε άλλη μία σημαντική πλανητική μετακίνηση καθώς τη δευτέρα στις 7/1 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη και θα παραμείνει έως και τις 3/2. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο γίνεται πιο εξωστρεφής, πιο «ανάλαφρη» και με μεγαλύτερη διάθεση για φλερτ και κοινωνικές συναναστροφές! Είναι πολύ βοηθητική για τα ζώδια της Φωτιάς  (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) τα οποία θα νιώσουν πως  ξαναβρήκαν τον εαυτό τους! Η συνάντηση της με τον Δία που βρίσκεται και εκείνος στον Τοξότη θα δημιουργήσει μία διάθεση για υπερβολές στα αισθηματικά ζητήματα και θα φέρει πειρασμούς στο διάβα μας.

Στις 8/1 το τετράγωνο του Άρη ο οποίος βρίσκεται στον Κριό με τον Ερμή οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω  δείχνει μία  πλανητική συνάντηση η οποία δεν θα είναι βοηθητική για την επικοινωνία μας.  Ο Ερμής  στον Αιγόκερω γίνεται υπέρμαχος της λογικής σκέψης και της ανάλυσης, σε αντίθεση με τον Άρη στον Κριό που γίνεται υπέρμαχος της παρορμητική σκέψης και δράσης.  Αυτή η όψη μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα σε κάθε συνάντηση που θα έχουμε για αυτό αξίζει να είμαστε προσεκτικοί καθώς οι συζητήσεις θα παίρνουν φωτιά.

Στις 12/1 το τετράγωνο του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς με τον Δία από τον Τοξότη θα ενισχύσει τη φαντασία μας σε υπερβολικό όμως βαθμό και θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς θα είναι εύκολο να πιστέψουν λόγια τα οποία δεν  θα συνοδεύονται από τις αντίστοιχες πράξεις.

Στις 13/1 η σύνοδος του Ερμή και του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου δημιουργεί δυσκολία στην επικοινωνία καθώς θα προτιμήσουμε να μην πούμε τίποτα αν κάτι μας πειράξει και απλώς να απομακρυνθούμε.  Καλά θα ήταν να  θυμόμαστε πως κάποια πράγματα θα πρέπει να ειπωθούν γιατί αν κρατήσουμε  μέσα μας κάτι που θα θέλαμε να πούμε αλλά τελικά δεν το είπαμε, τότε δεν θα είναι καθόλου εύκολο να το αφήσουμε πίσω μας. Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις προσωπικά για σένα. Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδα)

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n