ΠΡΟΣΦΟΡΑΡΑ!!!! ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ!!

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (4 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μόνο για 24 ώρες και ΜΟΝΟ από 0,75/λεπτό

θα έχεις πρόβλεψη στην πιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ της αγοράς και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ!

Ο Χρίστος Ντούβλης σε περιμένει στο 875 5000 604 μόνο από 0,75/λεπτό για να μιλήσεις προσωπικά μαζί του για όλα όσα θα γίνουν μέσα στον Ιούλιο!!

 

Ο Ιούλιος του 2020 θα είναι αδιαμφισβήτητα ένας θερμός μήνας από πλευράς γεγονότων και εξελίξεων, πρόκειται για ένα κομβικό μήνα για τη ζωή μας αφού ξεκινάει μια εξάμηνη φάση, μέχρι το τέλος του χρόνου, που θα πρέπει να παλέψουμε για οποιαδήποτε πρόκληση μας παρουσιαστεί, ιδιαίτερα σε αισθηματικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό σε κάποιες περιπτώσεις.

Οι εξελίξεις του τελευταίου δεκαημέρου του προηγούμενου μήνα, του Ιουνίου, αρχίζουν να δίνουν καρπούς από τώρα κιόλας, από τις πρώτες μέρες του Ιουλίου.

Αύριο Πέμπτη 2 Ιουλίου ο Κρόνος κάνει το τελευταίο πέρασμά του στο ζώδιο του Αιγόκερου και το πιο σημαντικό είναι ότι θα μείνει για μήνες σε αυτό έως τις 18 Δεκεμβρίου. Σε δοκιμασία μπαίνουν αρκετά ζώδια και το καλό είναι ότι τα περισσότερα θα βγουν κερδισμένα. Αυτό είναι μόνο το πρώτο δείγμα θετικών εξελίξεων για τον Ιούλιο.

Σημαντικό ρόλο στο ξεκίνημα του Ιουλίου θα παίξει και η τελευταία Έκλειψη για αυτό το Καλοκαίρι, η οποία θα γίνει στις 5 Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου. Πρόκειται για μια Έκλειψη Σελήνης στην 13η μοίρα και θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)

 

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ;

 

Καλείς από το κινητό ή το σταθερό σου τηλέφωνο στο 875 5000 604 και έχεις την πιο αξιόπιστη και έγκυρη πρόβλεψη. Ο Χρίστος Ντούβλης και συνεργάτες του θα σου πουν πως πρέπει να κινηθείς και τι να προσέξεις.

Μίλησε για το θέμα σου προσωπικά με τον αστρολόγο ή τον αναλυτή ταρώ που θέλεις σε ΤΙΜΗ ΣΟΚ ΜΟΝΟ από 0,75/1’ προκειμένου να μάθεις τις εξελίξεις που έρχονται σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

ΜΟΝΟ εδώ στο 875 5000 604 θα μάθεις με ποιο ΟΝΟΜΑ θα γίνει αυτό που δεν γινόταν τόσο καιρό και ΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ θα καθορίσουν την πορεία της ΣΧΕΣΗΣ που περιμένεις.

 

Με ένα μόνο τηλεφώνημα στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων μπορείς να μάθεις:

 Με ποιο άτομο αξίζει να είσαι μαζί;

 Η επανασύνδεση που φέρνουν οι όψεις αυτές, θα έχει τελικά διάρκεια;

 Θα μπορέσεις να ζήσεις τον έρωτα με τον τρόπο που εσύ θέλεις;

Θα βρεις το ερωτικό σου λιμάνι;

 Η παράλληλη σχέση σου θα εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο;

 

Πολλά τα ερωτήματα που δε σου επιτρέπουν να σκεφτείς καθαρά! Μη μένεις στην ανασφάλεια τη στιγμή που μπορείς εύκολα και οικονομικότατα να μάθεις για όσα σε απασχολούν!!

Από την ομάδα μας σήμερα, δε λείπει κανένας! Είναι όλοι διαθέσιμοι όλη μέρα προκειμένου να σου βρουν τη λύση που ψάχνεις! ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΤΟΥΒΛΗΣ, ΒΕΝΕΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΕΝΕΤΗ, ΟΛΓΑ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΦΑΙΔΡΑ ΜΑΡΚΟΥ, ΣΤΕΛΛΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ.

Πασίγνωστα και διάσημα ονόματα της αστρολογίας και της ταρώ απαντούν σε 10 λεπτά στα ερωτήματά σου στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων!

 

Κάλεσε τώρα στο 875 5000 604 και πάρε την πρόβλεψη που δε θα ξεχάσεις ποτέ!

Θα βγουν όλα όπως θα στα αναφέρουν οι αστρολόγοι και οι ταρωμάντες μας!

 

* Η προσφορά ισχύει μέχρι σήμερα Τετάρτη 1/07/2020 στις 23:30 μ.μ.

* Χρέωση με ΦΠΑ από κινητό 0.75/1' από σταθερό 0.79/1' + τέλος κινητής τηλεφωνίας.

* Μπορείς να καλέσεις όσες φορές θέλεις στο 875 5000 604.

Τελευταία ενημέρωση:
\n