Αστρολογία σήμερα Πέμπτη 12 10 2017. Σελήνη αντίθεση Πλούτωνα.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Δείτε καθημερινά στην αστρολογία σήμερα τις διελεύσεις των πλανητών και πως επηρεάζουν σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017 την αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική ζωή σας! Αστρολογία σήμερα από την ομάδα του Ζώδια Σήμερα. 

12 Οκτωβρίου 2017: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα

Σήμερα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και συναντά τον Πλούτωνα σε μια όψη αντίθεσης τις πρωινές ώρες, η οποία ίσως να φέρει κάποιες εντάσεις, παιχνίδια εξουσία ή τάσεις χειραγώγησης στις σχέσεις. Η ανάγκη μας για ασφάλεια είναι έντονη και ίσως κάποιοι εξωτερική παράγοντες να εμποδίζουν την ικανοποίησή της.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή

Στη συνέχεια, η Σελήνη συναντά τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού σε όψεις τετραγώνου, οι οποίες ίσως να διαταράξουν τις ισορροπίες. Η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια που ίσως αισθανόμαστε χρειάζεται να ξεπεραστούν, λόγω περιστάσεων που μας αναγκάζουν να κοινωνικοποιηθούμε. Παράλληλα, φαίνεται να υπάρχει μια δυσκολία να εκφράσουμε με αμεσότητα τα συναισθήματά μας. Από τις όψεις αυτές επηρεάζονται περισσότερο οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη

Τις βραδινές ώρες, η Σελήνη συναντά τον Άρη σε μια όψη εξαγώνου, η οποία μας βοηθά να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, μέσα από τις οποίες θα ικανοποιήσουμε την ασφάλεια και την θαλπωρή που χρειαζόμαστε. Παράλληλα, ίσως θελήσουμε να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα και εκκρεμότητες στο σπίτι μας αλλά και να αναλάβουμε δράση, προκειμένου να βοηθήσουμε κάποιο κοντινό μας πρόσωπο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς.

Θες να ξέρεις αν η σχέση σου είναι καρμική; Γεννηθήκατε για να είστε μαζί;

Μάθε ΕΔΩ τα πάντα για το δεσμό σου με την Αισθηματική αριθμολογία Δωρεάν.

Θες πορεία σχέσης, σου αρέσει ένα πρόσωπο, αναζητάς επανασύνδεση;

Μάθε τα πάντα, με ημερομηνίες και γεγονότα καλώντας στο 14840 ή στέλνοντας μήνυμα ΝΑΝΣΥ στο 54529. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη.

Ημερήσια πρόβλεψη Ταρώ.

loading...
Τελευταία ενημέρωση: