Αστρολογία σήμερα Τετάρτη 11 1 2017. Άρης εξάγωνο Πλούτωνα.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Δείτε καθημερινά στην αστρολογία σήμερα τις διελεύσεις των πλανητών και πως επηρεάζουν σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 την ερωτική, επαγγελματική και οικονομική ζωή σας! Αστρολογία σήμερα από την ομάδα του Ζώδια Σήμερα.

Διαβάστε τις αστρολογικές όψεις της ημέρας, ποια ζώδια επηρεάζει και πως:

11 Ιανουαρίου 2017: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα

Σήμερα, σχηματίζεται μια θετική όψη, ένα εξάγωνο μεταξύ του Άρη με τον Πλούτωνα που βοηθά να εκτονωθεί λίγο η ένταση των προηγούμενων ημερών. Φαίνεται πως καταφέρνουμε να δράσουμε αποτελεσματικά και πως βρίσκουμε τη δύναμη να εξελίξουμε τις υποθέσεις που μας απασχολούν, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η όψη βοηθά επίσης να υλοποιήσουμε σχέδια, και να διοχετεύσουμε παραγωγικά την φαντασία και τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες. Ενδέχεται επίσης, να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε ένα σχέδιο με τρόπο έμμεσο ή κρυφό, το οποίο όμως έχει αγνές προθέσεις. Μεγαλύτερη εύνοια από την όψη αυτή δέχονται οι Σκορπιοί, οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι.

Εμπιστεύσου τους αστρολόγους του zwdiasimera.gr για την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε στο 900-19-310.

Διαβάστε επίσης:

Ημερήσια αστρολογική πρόβλεψη.

Ημερήσια ερωτική πρόβλεψη.

Ημερήσια πρόβλεψη Ταρώ.

loading...
Τελευταία ενημέρωση: