Σκίζουν κι αυτή τη βδομάδα οι προβλέψεις του Χρήστου Άρχου! Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια! Μην τις χάσεις!

Βαθμολόγησε: 
No votes yet

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΧΟΥ.. ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

 

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ για τον διάσημο ΧΡΗΣΤΟ ΑΡΧΟ!! Ο έμπειρος και ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΣ είναι η πρόσφατη είσοδος στην αστρολογική ομάδα του zwdiasimera, ένα ΟΝΟΜΑ ΕΓΓΥΗΣΗ στην ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, που μας έχει καταπλήξει όλους με τις προβλέψεις του.

Και αυτή τη βδομάδα ο ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΣ υπογράφει τις πιο ΕΓΚΥΡΕΣ, τις πιο ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ και τις πιο ΕΥΣΤΟΧΕΣ προβλέψεις που έχεις δει.

 

Δες τις ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 22-28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΧΟΥ ΕΔΩ και μην ξεχνάς να κάνεις SUBSCRIBE/ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι του zwdiasimera ΕΔΩ για να μη χάνεις κανένα  βίντεο με τις προβλέψεις του ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΧΟΥ!!

 

Η εβδομάδα 22 ως 28 Νοεμβρίου 2021 ξεκινά με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Τοξότη, φέρνοντας μας μια πιο καλή διάθεση ενώ μας προσδίδει μια πιο χαρούμενη και κάπως ξέγνοιαστη καθημερινότητα. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο άμεσα από τη μετακίνηση αυτή είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες). Θα επωφεληθούν αρκετά και οι Δίδυμοι λόγω του ότι ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 7ο ηλιακό σας οίκο.

Ο Ήλιος συναντά επίσης τον Βόρειο δεσμό, έχουμε, λοιπόν, το διάστημα αυτό, μοιραίες σχέσεις, γνωριμίες αναπάντεχες και μια πολύ μεγάλη αλλαγή στο ερωτικό σκηνικό με απροσδόκητο τρόπο, θα τολμούσαμε να τις αποκαλέσουμε και καρμικές σχέσεις. Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί τις 3 πρώτες μέρες του γενέθλιου μήνα τους είναι πιο εύκολο, θα λέγαμε, να έχουν μια επανασύνδεση ή μια πολύ δυναμική νέα γνωριμία.

 

ΤΙ ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ:

  • Την ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ σου, δηλαδή τον προσωπικό χάρτη της σχέσης σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
  • Τον τρόπο που θα βελτιώσεις τις ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ σου και πώς θα επαναφέρεις τη ΜΑΓΕΙΑ στο δεσμό σου.
  • Με ποια ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ και τις όψεις που σε ευνοούν για ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ, νέα γνωριμία ή ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ.
  • Πώς θα διαμορφώσεις πιο ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ με τους γύρω σου.
  • Ποιες ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ευνοούν τα ΕΡΩΤΙΚΑ σου αυτήν την περίοδο.
  • Πότε θα πραγματοποιηθούν οι ΕΡΩΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ σου.

 

Ακολουθώντας τον ΧΡΗΣΤΟ ΑΡΧΟ στο youtube θα μαθαίνετε ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ τι σας περιμένει στα ΕΡΩΤΙΚΑ και όχι μόνο. Μείνετε ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ στο κανάλι μας στο youtube γιατί έρχονται ακόμα ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ακόμα. Ακολούθησε τον Χρήστο Άρχο σε κάθε του πρόβλεψη!

Δες τις ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 22-28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΧΟΥ ΕΔΩ με όλα τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που περιμένουν το ζώδιό σου σε μια ΒΑΡΥΝΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ εβδομάδα και μην ξεχνάς να κάνεις SUBSCRIBE/ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι του zwdiasimera ΕΔΩ για να μη χάνεις κανένα  βίντεο με τις προβλέψεις του ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΧΟΥ!

Τελευταία ενημέρωση:
Άρχος