ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΑΣ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Γνωρίστε αναλυτικά τους αστρολόγους – αρθρογράφους του Zwdiasimera.gr, δείτε τα βιογραφικά τους, την ενασχόληση τους με το site μας, σε ποιες κατηγορίες υπογράφουν με τις αστρολογικές προβλέψεις τους, οι αστρολόγοι μας είναι εδώ για να τους γνωρίσετε!

Επιλέξτε τον αστρολόγο που επιθυμείτε και διαβάστε αναλυτικά το βιογραφικό του:

 • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΑΜΑΣ

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΑΜΑΣ

  Αστρολόγος

  Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αυτό που λέμε "επαγγελματίας" αστρολόγος, στην πραγματικότητα η δουλειά του δεν έχει καμία σχέση με την αστρολογία. Είναι όμως ένα από τα αγαπημένα του χόμπι και τη θεωρεί και μια καλή αφορμή για επικοινωνία με τους ανθρώπους. Κυρίως, όμως, εκτιμά την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιστορική, καθώς και τη φιλοσοφική όψη της αστρολογίας.

 • ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ

  ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ

  Αστρολόγος

  Πρωτογνώρισα την αστρολογία την τελευταία χρονιά των φοιτητικών μου χρόνων και από τότε δεν έπαψα ποτέ να τη σπουδάζω, να την αγαπώ και να τη θεωρώ το πιο καίριο σύστημα αυτογνωσίας.

 • ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΤΟΥΒΛΗΣ - Αστρολόγος, μαθηματικός

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΤΟΥΒΛΗΣ - Αστρολόγος, μαθηματικός

  Ο Χρίστος Ντούβλης είναι κάτοχος πανεπιστημιακού πτυχίου στα μαθηματικά και διαθέτει κάρτα επαγγελματία αστρολόγου του Wright Institute of Astrological Studies (U.S.A.) και MPAI (Member of Professional Astrologers Inc., USA).