Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2019 Ταύρος

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (3 votes)

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή όλο το 2019 από την αγαπημένη αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Αν θα κάνεις νέα σχέση, πως θα πάει ο δεσμός σου, αν θα παντρευτείς σύμφωνα με τις Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταύρος 2019. 

Οι Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταύρος 2019:

Αυτό το έτος είστε αποφασισμένοι να κάνετε την επανάσταση σας και φυσικά αυτή η διάθεση θα έχει αντίκτυπο και στα αισθηματικά σας ζητήματα. Παρόλο που δεν σας αρέσουν οι αλλαγές και προτιμάτε την ασφάλεια της ρουτίνας, φέτος θα παρατηρήσετε πως θα αρχίσετε να τις ζητάτε.

Ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθά να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, τις ανησυχίες σας αλλά και την έντονη σεξουαλικότητα σας στο/η σύντροφο σας δημιουργώντας ισχυρές βάσεις στη σχέση που ήδη έχετε. Εσείς που ανήκετε στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σας, θα παρατηρήσετε πως ίσως νιώσετε έλξη για έναν άνθρωπο διαφορετικό από αυτό που είχατε στο μυαλό σας, αρκετά μακριά από τα στάνταρ σας. Σε κάθε περίπτωση η ερωτική σας ζωή θα πάρει την ανιούσα αυτό το έτος και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές είτε έχετε βρει το/η σύντροφό σας είτε όχι. Στις 3 Δεκεμβρίου ο Δίας θα περάσει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου και θα σημάνει την έναρξη μιας περιόδου, κατά την οποία η εξωστρέφειά σας σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή σας διάθεση θα φέρουν γύρω σας νέο κόσμο! Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα έχετε αρκετές, όμως προσπαθήστε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή ώστε να ξεκινήσει μία ουσιαστική σχέση και όχι μία εφήμερη περιπέτεια.

Ο Ουρανός που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 6 Μαρτίου θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να πέσουν ως «κεραυνός εν αιθρία» στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι αισθηματικές. Έντονη ανάγκη για αλλαγές θα νιώσετε περισσότερο εσείς που έχετε γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, καθώς ο Ουρανός θα σας επηρεάσει άμεσα. Η αλήθεια είναι πως δεν αντέχετε άλλο τις ταμπέλες για αυτό και είστε αποφασισμένοι να κάνετε ένα είδος επανάστασης. Πάλι θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες καθώς μπορεί να περάσετε στο άλλο άκρο και να γίνετε επαναστάτες χωρίς αιτία, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν δυσμενώς και σχέσεις που δεν πρέπει!

Η έκλειψη που γίνεται στις 21 Ιανουαρίου σε άξονα Σταθερών ζωδίων (Υδροχόου- Λέοντα) σας επηρεάζει άμεσα και μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς σε οτιδήποτε νέο έχετε ξεκινήσει. Σε περίπτωση που έχετε ξεκινήσει μία νέα σχέση θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς ο εκνευρισμός σας θα είναι έντονος δημιουργώντας ζητήματα που θα προκαλέσουν την αντίδραση του/ης συντρόφου σας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη μία μακροχρόνια σχέση προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες ώστε να μην δημιουργηθούν ζητήματα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι πως όλα θα εξαρτηθούν από τη δική σας θέληση να περιφρουρήσετε ή να διακόψετε μια σχέση.

Για σένα που είσαι Ταύρος πολλά θα γίνουν στα ερωτικά σου το 2019. Μάθε τώρα στο 14940 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529.

Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

 Είμαι Ταύρος, θα είναι τυχερό το 2019 για εμένα; Η Φούλα Γρηγοροπούλου σου απαντά.

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2019 Ταύρος Ταρώ.

Τι αποκαλύπτει η αριθμολογία για το νέο έτος. 

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: