Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2019 Ζυγός

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (3 votes)

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή όλο το 2019 από την αγαπημένη αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Αν θα κάνεις νέα σχέση, πως θα πάει ο δεσμός σου, αν θα παντρευτείς σύμφωνα με τις Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ζυγός 2019. 

Οι Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ζυγός 2019:

Αυτό το έτος καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή και να κόψετε γόρδιους δεσμός που σας κρατάνε στο παρελθόν και δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά. Ο Κρόνος θα βρίσκεται για όλο το έτος στον Αιγόκερω και θα επηρεάσει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια θα σας κάνει αυστηρούς και σας αρκετά επικριτικούς με τον ίδιο σας τον εαυτό αλλά και με το/η σύντροφο σας. Είναι πιθανόν να αποκτήσετε δεύτερες σκέψεις για μία σχέση που ήδη έχετε σε περίπτωση που νιώσετε πως δεν σας καλύπτει απόλυτα. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη χρονιά θα είστε ή του ύψους ή του βάθους έτσι είναι πιθανόν να εκπλήξετε τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος ανακοινώνοντας είτε μία συγκατοίκηση με το/η σύντροφο σας είτε μία οριστική απομάκρυνση.

Ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται στον Τοξότη έως τις 2 Δεκεμβρίου φέρνει ευκαιρίες για να αναδείξετε τον εαυτό σας και να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο αυτό που είστε. Η έντονη κοινωνικότητά που θα έχετε θα φέρει κοντά σας νέες γνωριμίες, ενδιαφέροντες ανθρώπους και ευκαιρίες για φλερτ. Αν ανήκετε στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι πολύ πιθανόν να έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να κάνετε μία νέα σχέση αλλά και να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετούς υποψηφίους! Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι η τάση που θα έχετε να ενθουσιάζεστε εύκολα και μετά από λίγο ο ενθουσιασμός σας να πέφτει καθώς αυτό δεν θα βοηθήσει τη σταθερότητα των συναισθημάτων σας. Ο Ουρανός που θα βρίσκεται στον Κριό έως και τις 5 Μαρτίου υποδηλώνει πως θα είναι ένα περίεργο διάστημα για τις αισθηματικές σας σχέσεις ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Ο εκνευρισμός και οι κλυδωνισμοί που θα σας προκαλεί ο Ουρανός από αυτή τη θέση μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε μία σημαντική σχέση της ζωής σας, ακόμα και τάσεις φυγής σε εσάς που έχετε ξεκινήσει πολύ πρόσφατα μία νέα σχέση. Μη θεωρήσετε δεδομένο τίποτα και κανέναν καθώς όλα χρειάζονται δουλειά και ενδιαφέρον προκειμένου να γίνουν «στέρεα». Οι εκλείψεις που θα γίνουν σε Παρορμητικό άξονα ζωδίων ( Καρκίνου- Αιγόκερου) θα επηρεάσουν τον επαγγελματικό σας τομέα και αυτός με τη σειρά του θα επηρεάσει και τις προσωπικές σας σχέσεις. Αποφύγετε τις εκρήξεις θυμού και μη μεταφέρετε επαγγελματικά ζητήματα στην προσωπική σας ζωή αλλά και το αντίστροφο, προκειμένου να μπορέσετε να κρατήσετε ένα ήρεμο κλίμα. Αν δείτε πως το ήρεμο κλίμα δεν επιτυγχάνεται τότε ήρθε η ώρα να σκεφτείτε μήπως χρειάζεται να αλλάξετε κατεύθυνση είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Για σένα που είσαι Ζυγός το 2019 μπορείς να πετύχεις τους αισθηματικούς σου στόχους. Μάθε τώρα τι θα γίνει στο 14940 ή με μήνυμα στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529.

Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

♎ Είμαι Ζυγός, θα είναι τυχερό το 2019 για εμένα; Η Φούλα Γρηγοροπούλου σου απαντά.

  Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2019 Ζυγός Ταρώ.

Τι αποκαλύπτει η αριθμολογία για το νέο έτος. 

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: