Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τον Ιχθύ

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Ιχθύ μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου το 2021 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Αν θα κάνεις νέα σχέση, πως θα πάει ο δεσμός σου, αν θα παντρευτείς, σύμφωνα με τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για τους Ιχθείς 2021.

Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Ιχθύ το 2021

Ιχθύ μου το 2021 είναι ένα έτος που θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στις αισθηματικές σου υποθέσεις και δεν αποκλείεται να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις την προσωπική σου ζωή.

Ο Δίας και ο Κρόνος θα βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου και από αυτή τη θέση θα εγείρουν κατά διαστήματα αρκετές ανησυχίες, οι οποίες μπορεί να επηρεάζουν και τη διάθεσή σου, αλλά και το κλίμα που θα υπάρχει σε μία σχέση που ήδη έχεις. Θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις σενάρια με το μυαλό σου, καθώς θα έχεις την τάση να μπαίνεις σε φαύλους κύκλους αρνητικών σκέψεων χωρίς να υπάρχει λόγος.

Ο Δίας στο 12ο ηλιακό σου οίκο σε βοηθά να μη χάνεις την αισιοδοξία σου, καθώς δείχνει πως θα υπάρχει εύνοια ακόμα και στα πιο απαιτητικά διαστήματα. Από τον Μάιο έως και τον Ιούλιο ο Δίας θα κάνει ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στο ζώδιό σου και το παραπάνω διάστημα θα αποτελέσει για εσένα το πιο ευνοϊκό του έτους. Η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι μεταδοτική και θα τραβήξει γύρω σου αρκετά πρόσωπα, φέρνοντας ευκαιρίες για να δημιουργηθεί ένα νέο ειδύλλιο ή και ένας νέος έρωτας! Η εύνοια στις αισθηματικές σου υποθέσεις θα είναι δεδομένη κατά τη διάρκεια παραμονής του Δία στο ζώδιό σου, όμως πρόσεξε να μην την «καταχραστείς» και να μην κάνεις ριψοκίνδυνες ή παρορμητικές επιλογές. 

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει το ταξίδι του στο δικό σου ζώδιο -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και φαίνεται πως κατά διαστήματα δεν θα είναι εύκολο να δεις την πραγματικότητα σε καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να αποφύγεις την ωραιοποίηση προσώπων για να μην επενδύσεις σε λάθος πρόσωπα.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Διδύμων - Τοξότη δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετοί εξωγενείς παράγοντες, οι οποίοι θα επηρεάζουν και τη σχέση σου. Έτσι λοιπόν κατά τους μήνες που θα πραγματοποιηθούν (26/5, 10/6 και 4/12) καλό θα είναι να δώσεις μεγάλη προσοχή στη δουλειά και σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, ώστε να μην τις αφήσεις να παρεισφρήσουν σε αισθηματικά ζητήματα.

Από τα τέλη Ιουλίου έως και τα μέσα Αυγούστου θα είναι ένα πολύ καλό διάστημα για την προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος και θέλεις να βρεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου κατά το παραπάνω διάστημα, είναι πιθανόν να φέρει αρκετές κατακτήσεις και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον ή ακόμα και να υπάρξει επανασύνδεση με κάποιο άτομο από το παρελθόν για το οποίο η καρδιά σου χτυπά δυνατά! 

Μάθετε περισσότερα στις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ 2021.

ΙΧΘΥΣ - 2021
Youtube