Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τον Καρκίνο

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (1 vote)

Καρκίνε μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου το 2021 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Αν θα κάνεις νέα σχέση, πως θα πάει ο δεσμός σου, αν θα παντρευτείς, σύμφωνα με τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για τον Καρκίνο 2021.

Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Καρκίνου το 2021

Καρκίνε μου το 2021 φέρνει ανάσα σε εσένα στα αισθηματικά σου και γενικότερα στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων που είχε επηρεαστεί αρκετά από την πορεία του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου, τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Κρόνος πλέον βρίσκεται μαζί με το Δία στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τις εμπειρίες και τα μαθήματα που αποκόμισες από τις επιλογές σου αλλά και από τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα αισθηματικά σου ζητήματα έως τώρα. 

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και αυτή πέρασε τις «εξετάσεις» του Κρόνου φαίνεται πως θα έρθεις ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σου και είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς ακόμα και το επόμενο βήμα στη σχέση σου μαζί του. Βέβαια ο Κρόνος από τη νέα του θέση μπορεί κατά διαστήματα να δημιουργεί συναισθηματική απόσταση και να «παγώνει» την καρδιά σου, όμως μαζί του θα βρίσκεται και ο Δίας και αυτό θα αποτελεί ένα πολύ βοηθητικό στοιχείο για την εξέλιξη των αισθηματικών σου υποθέσεων. Αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα χρειαστεί να κάνεις λίγο ακόμα υπομονή καθώς ο Πλούτωνας εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου –επηρεάζοντας το δικό σου δεκαήμερο- και να αναδιαμορφώνει εκ βάθρων σχέσεις και καταστάσεις.

Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες ανησυχίες και ανασφάλειες οι οποίες θα επηρεάσουν και τις επιλογές σου. Από το Μάιο έως και τον Ιούλιο ο Δίας θα κάνει για λίγο ένα πέρασμα στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνοντας πως το παραπάνω διάστημα θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής, κάτι το οποίο θα είναι πολύ βοηθητικό για να υπάρξουν ή να εξελιχθούν νέες γνωριμίες και αισθηματικές υποθέσεις. 

Τον Ιούνιο με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να κάνεις νέες γνωριμίες και να βρεις ένα πρόσωπο που θα σε αγγίξει. Εκτός από τον Ιούνιο υπάρχουν άλλοι δύο ευνοϊκοί μήνες για τα αισθηματικά σου ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος καθώς η Αφροδίτη τότε θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σου προσφέρει ευκαιρίες να περάσεις καλά με το πρόσωπο που θα βρίσκεται δίπλα σου ή να επενδύσεις συναισθηματικά σε μία σχέση που ξεκινά. 

Στα μέσα Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τον Αιγόκερω και είναι πιθανόν να αναμοχλεύσει αισθηματικά ειδύλλια του παρελθόντος και να υπάρξει επανασύνδεση. Αν θέλεις να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που ήσουν μαζί του κατά το παρελθόν, τότε το τέλος του χρόνου θα φέρει αρκετές ευκαιρίες που μπορούν να αναθερμάνουν μία σχέση που έχει παγώσει. 

Μάθετε περισσότερα στις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο 2021.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - 2021
Youtube