Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τον Τοξότη

Βαθμολογία: 
Average: 3 (1 vote)

Τοξότη μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου το 2021 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Αν θα κάνεις νέα σχέση, πως θα πάει ο δεσμός σου, αν θα παντρευτείς, σύμφωνα με τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για τον Τοξότη 2021.

Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Τοξότη το 2021

Τοξότη μου το 2021 είναι ένα πολύ σημαντικό έτος για τα αισθηματικά σου, καθώς οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον δικό σου άξονα (Διδύμων-Τοξότη) φέρνουν αναθεωρήσεις και αλλαγές.

Είναι πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου να βάζει διαφορετικές προτεραιότητες, οι οποίες ως συνέπεια θα σε οδηγήσουν σε άλλες επιλογές στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία έχει δώσει «αρνητικά» δείγματα, φαίνεται πως αυτή τη χρονιά μπορεί να πάρεις την απόφαση και να την αφήσεις πίσω σου.

Από την άλλη αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να υπάρξει μία καρμική γνωριμία, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής. Κατά το διάστημα που θα πραγματοποιηθούν αυτές οι εκλείψεις (26/5 έκλειψη Σελήνης στον άξονα σου, 10/6 έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους και 4/12 έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου) θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις που θα κάνεις σε προσωπικό επίπεδο και να αποφύγεις την ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων.

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και δεν σε βοηθά να κάνεις τις κατάλληλες εκτιμήσεις, κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι αποφάσεις σου ιδιαίτερα κατά το διάστημα των εκλείψεων θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές, ώστε να μη θέσεις σε κίνδυνο μία σχέση που ήδη έχεις ή να μην πάρεις το ρίσκο και επενδύσεις αισθηματικά σε μία νέα γνωριμία, η οποία χρειάζεται προσοχή.

Ο Κρόνος και ο Δίας θα βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου και θα φέρνουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις μέσω συγγενών, γνωστών και φίλων και ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό θα παίξουν τα κοινά ενδιαφέροντα που θα έχετε.

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς θα υπάρχουν εντάσεις, όμως ο τρόπος που θα τις διαχειριστείς θα δείξει αν αυτές θα μπορέσουν να διευθετηθούν ή αν θα πολλαπλασιαστούν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το παραπάνω διάστημα μπορεί να υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα δημιουργήσουν αρκετές διαφωνίες με το σύντροφό σου, όμως πριν αποφασίσεις να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί του προσπάθησε να διευθετήσεις αυτά τα ζητήματα μέσω του διαλόγου.

Από τις αρχές Οκτωβρίου έως και τις αρχές Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, κάτι που θα σε βοηθήσει να ρίξεις γέφυρες συμφιλίωσης με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μπορεί να είχες απομακρυνθεί δημιουργώντας μια επανασύνδεση ή να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο! Το παραπάνω διάστημα φαίνεται πως θα επενδύσεις αρκετό χρόνο στις αισθηματικές σου υποθέσεις και το ενδιαφέρον που θα δείξεις για την προσωπική σου ζωή θα σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι ή κάποιον που επιθυμείς! 

Μάθετε περισσότερα στις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη 2021.

ΤΟΞΟΤΗΣ - 2021
Youtube