Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τον Ζυγό

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Ζυγέ μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου το 2021 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Αν θα κάνεις νέα σχέση, πως θα πάει ο δεσμός σου, αν θα παντρευτείς, σύμφωνα με τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για τον Ζυγό 2021.

Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Ζυγού το 2021

Ζυγέ μου το 2021 είναι ένα έτος που θα ευνοήσει τις προσωπικές και αισθηματικές σου υποθέσεις και δεν αποκλείεται να κρύβει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις για εσένα! 

Ο Κρόνος βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση υπόσχεται μία νέα σχέση η οποία θα στηρίζεται σε σταθερές βάσεις. Δεν αποκλείεται να πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά τη δέσμευση μαζί με όλες τις «ευθύνες» που απορρέουν από μια σχέση, ακόμα και αν μέχρι πρότινος δεν βρισκόσουν σε αυτή τη διάθεση!

Μαζί του βρίσκεται και ο Δίας που ενισχύει την αισιοδοξία σου, αλλά την ίδια στιγμή ενισχύει και την τάση για αισθηματικές περιπέτειες, τις οποίες καλό θα είναι να αποφύγεις! Το ντουέτο Δία/Κρόνου θα βοηθήσει οποιαδήποτε κατάσταση υπάρχει στην προσωπική σου ζωή, όμως ο Κρόνος θέλει από εσένα να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να συνειδητοποιήσεις τυχόν λάθη σου, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξελιχθείς μέσα από αυτά. 

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις σχετικά με την εξέλιξη αυτής ή την απόκτηση απογόνων, κάτι το οποίο θα αλλάξει εντελώς το κλίμα που υπάρχει σε αυτή. 

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν τον άξονα Διδύμων-Τοξότη (26/5 έκλειψη Σελήνης, 10/6 και 4/12 έκλειψη Ηλίου) δείχνουν πως πρωταρχικό σου μέλημα θα είναι να βρεις έναν άνθρωπο που θα μπορείς να συνεννοηθείς, να συζητήσεις και να μοιραστείς τα ζητήματα που σε απασχολούν. Οι κοινές ιδέες και απόψεις θα ενισχύουν ακόμα περισσότερο το καλό κλίμα για αυτό και φαίνεται πως φέτος θα επικεντρωθείς στον περίγυρό σου, καθώς από εκεί θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από 16/8 έως 10/9 και δείχνει ένα πολύ καλό διάστημα για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή. Οι αισθηματικές επιτυχίες φαίνεται πως θα είναι αρκετές κατά το παραπάνω διάστημα, όμως θα πρέπει να δώσεις προσοχή στην επιλογή που θα κάνεις εσύ. Αν κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σε ενδιαφέρει, μπορείς να επιδιώξεις μια επανασύνδεση εκείνη την περίοδο.

Ο Πλούτωνας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και δεν αποκλείεται να δημιουργεί κατά διαστήματα αισθηματική πίεση, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία δεν σε καλύπτει πλέον. Ο Πλούτωνας εδώ σου ζητά να αλλάξεις οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί κάτι το οποίο δεν θα είναι εύκολο, όμως θα είναι αναγκαίο, προκειμένου να προχωρήσεις με μία αισθηματική σχέση όπως ακριβώς έχεις επιλέξει εσύ.

Μάθετε περισσότερα στις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό 2021.

ΖΥΓΟΣ - 2021
Youtube