Ζώδια 2019. Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Κριός

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (5 votes)

Η αστρολόγος Φούλα Γρηγοροπούλου μελέτησε όλες τις όψεις του έτους. Κριός 2019, μάθε τι θα συμβεί σε επαγγελματικά, οικονομικά και όλους τους τομείς της ζωής σου σύμφωνα με τις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το νέο έτος.

Κριός 2019. Μάθε πως θα είναι  το νέο έτος για το ζώδιό σου:

Το 2019 είναι ένα έτος στο οποίο καλείστε να δείτε ξανά και να αξιολογήσετε τι είναι αυτό που έχει σημασία για εσάς. Είστε σε μία δουλειά η οποία σας καλύπτει; Ποιες είναι οι προτεραιότητές σας αυτή τη στιγμή αλλά και πως μπορείτε να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους; Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που θα πυροδοτήσει η διέλευση του Κρόνου στον Αιγόκερω και θα κληθείτε να απαντήσετε μέσα από τις πράξεις σας Για εσάς θα έχει μεγαλύτερη σημασία η εικόνα που δίνετε προς τα έξω, η αποδοχή από το κοινωνικό σας περιβάλλον και οι επαγγελματικοί σας στόχοι. Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι πως θα χρειαστεί να δείξετε πως είστε ικανοί να δουλέψετε ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας και να θυσιάσετε χρόνο.  Αυτό θα είναι ένα καλό crash test για να καταλάβετε τι είναι τελικά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς και τι έχετε επωμισθεί μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί στους άλλους.  Οι ευθύνες και οι δεσμεύσεις  ενδέχεται να αυξηθούν μέσα στο έτος όμως να θυμάστε πως για οτιδήποτε και αν δουλέψετε τώρα θα ανταμειφθείτε  αργότερα.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω για όλο το 2019 σας δείχνει με διάφορους τρόπους πως είναι εφικτή μία προσωπική «μεταμόρφωση» και μία εξέλιξη σε θέματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με την καριέρα σας. Η μεταμόρφωση μπορεί να γίνει μέσα από διαδικασίες που θα σας ωθήσουν να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους, συνήθειες και πράγματα με τα οποία είχατε συνηθίσει να πορεύεστε. Να θυμάστε πως για να  καταφέρετε να επιτύχετε αυτά που ζητάτε θα υπάρξει ένα τίμημα, για αυτό θα πρέπει να  μην βιάζεστε για να αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις.

Ο Ουρανός στον Κριό -επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας-  ξεκαθαρίζει το τοπίο στις αλλαγές που είχατε  ξεκινήσει να κάνετε από τα προηγούμενα έτη. Μέχρι και το Μάρτιο του 2019 που θα παραμείνει στο ζώδιο σας φροντίστε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, ώστε να  ξεκαθαρίσετε σχέσεις και συνεργασίες και να αποφασίσετε με ποιους θα συνεχίσετε και ποιους θα αφήσετε πίσω.

Ο Δίας στον Τοξότη μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου υποδηλώνει πως όσες ευθύνες και αν αναλάβετε φέτος, όσες καθυστερήσεις  ή εμπόδια και αν συναντήσετε σε θέματα που  θέλετε να προχωρήσουν, πάντα θα βρίσκετε τρόπο να αφήνετε μία χαραμάδα αισιοδοξίας η οποία θα φωτίζει όλη την ύπαρξή σας. Τα ταξίδια και οι εκδρομές είναι  καλοί τρόποι για να γεμίζετε τις μπαταρίες σας κάθε φορά που νιώθετε πως

ξεμένετε από «καύσιμα». Νέες γνωριμίες θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες για εσάς και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και ανθρώπους θα μπορέσουν να μεταβάλουν τις αντιλήψεις σας πάνω σε αρκετά ζητήματα, καθώς και την  φιλοσοφία με την οποία βλέπετε κάποια πράγματα. Επίσης αν έχετε εκπαιδευτικά ζητήματα σε αναμονή -όπως μία σκέψη για ένα μεταπτυχιακό- να θυμάστε πως φέτος είναι  ευνοϊκή χρόνια για να τα πραγματοποιήσετε!

Στις 3 Δεκεμβρίου ο Δίας περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου εγκαινιάζοντας μία νέα περίοδο ευνοϊκών συγκυριών για τον τομέα της καριέρας σας.

Οι εκλείψεις του έτους  υποδηλώνουν πως  η καριέρα και η οικογένεια θα είναι δύο τομείς πολύ σημαντικοί για εσάς οι οποίοι συχνά θα μπερδεύονται μεταξύ τους οπότε και θα  κληθείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

Συγκεκριμένα η έκλειψη που γίνεται στις 6 Ιανουαρίου  στον Αιγόκερω υποδηλώνει πως  οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες θα σας οδηγήσουν να δουλέψετε σκληρά και να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες, προκειμένου να καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα όμως να θυμάστε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανταμειφθείτε αν δουλέψετε.

Στις 21 Ιανουαρίου η μόνη έκλειψη που γίνεται σε άξονα σταθερών ζωδίων (Υδροχόου-Λέοντα) μπορεί να φέρει για εσάς καρμικές γνωριμίες και αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή από τη μία στιγμή στην άλλη! «Ουδέν κακόν αμιγές καλού» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, και αυτό θα πρέπει να το θυμάστε όχι μόνο την περίοδο εκλείψεων αλλά και ολόκληρο το έτος.

Τον Ιούλιο θα έχουμε δύο εκλείψεις  και η  πρώτη που λαμβάνει χώρα στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο σας καλεί να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένειά σας και στους δικούς σας ανθρώπους, καθώς  οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις έχουν δημιουργήσει αποξένωση και οι ισορροπίες χρειάζονται ξανά νέα ρύθμιση. Η δεύτερη λαμβάνει χώρα στις 16 Ιουλίου και γίνεται στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στη δουλειά και στο σπίτι  και κάπου ανάμεσα σε αυτές να «ακούσετε» και τις δικές σας ανάγκες.

Λίγο πριν την εκπνοή του έτους και συγκεκριμένα στις 26 Δεκεμβρίου, η τελευταία έκλειψη που γίνεται στον Αιγόκερω  σας καλεί να είστε έτοιμοι  για μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα επαγγελματικά σας ζητήματα, στη προτεραιότητες πού βάζετε αλλά και  στην εικόνα που δίνετε στους άλλους. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Για σένα που είσαι Κριός μεγάλες ευκαιρίες έρχονται το 2019. Μάθε σε ποιον τομέα και τι θα γίνει στο 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529.

Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Πως θα είναι ο Κριός στα αισθηματικά του το 2019.

 Ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί στο ζώδιό σου για το 2019.

 Τι αποκαλύπτει η αριθμολογία για το νέο έτος!

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: