Ζώδια 2019. Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (3 votes)

Η αστρολόγος Φούλα Γρηγοροπούλου μελέτησε όλες τις όψεις του έτους. Ταύρος 2019, μάθε τι θα συμβεί σε επαγγελματικά, οικονομικά και όλους τους τομείς της ζωής σου σύμφωνα με τις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το νέο έτος.

Ταύρος 2019. Μάθε πως θα είναι το νέο έτος για το ζώδιό σου: 

Το 2019 θα φέρει ευκαιρίες για εσάς που σκέφτεστε να ανοίξετε τα φτερά σας στο εξωτερικό ή να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες μέσα από την απόκτηση ενός νέου πτυχίου ή ενός μεταπτυχιακού διπλώματος. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα είναι βοηθητικός για τα σχέδιά σας ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα αλλά και με το εξωτερικό, με μία μόνο προϋπόθεση. Να δείξετε πως τα θέλετε, πως τα λαχταράτε και είστε έτοιμοι να δουλέψετε για αυτά προκειμένου να τα επιτύχετε. Σίγουρα τα μεγαλόπνοα σχέδια θα είναι η κινητήριος δύναμή σας, όμως θα πρέπει να θυμάστε πως για να καταφέρετε να τα επιτύχετε χρειάζεται δουλειά και πίστη εκ μέρους σας. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η τάση που θα έχετε να «κλειδώσετε» στις δικές σας αντιλήψεις, τις δικές σας αξίες και τις δικές σας πεποιθήσεις αδιαφορώντας ή ενδεχομένως κατακρίνοντας τα «πιστεύω» των άλλων. Αυτό μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση ακόμα και με αγαπημένους σας ανθρώπους και να δημιουργηθούν τριγμοί σε σχέσεις που έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Προσπαθήστε να κρατήσετε στο νου σας πως θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις και διαφωνίες ανάμεσα σε εσάς και στους άλλους σχετικά με τα πιστεύω σας, όμως αυτός δεν είναι λόγος να απομακρυνθείτε από σχέσεις που δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα.

Ο Πλούτωνας που θα βρίσκεται στον Αιγόκερω για όλο το έτος, έρχεται να ωριμάσει τις αντιλήψεις σας αναγκάζοντάς σας να αφήσετε πίσω κάποιες από αυτές. Είναι πιθανόν να έρθουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας τα οποία θα σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε κάποια πράγματα, καθώς θα «επέμβουν» μεταμορφωτικά στην αντίληψή σας.

Όλο το έτος θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα των ανθρώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σας περιβάλλον, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πως δεν θα είναι εύκολο να συναναστρέφεστε με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς. Ένα ταξίδι πιθανό να είναι «ταξίδι ζωής» θα σας μεταμορφώσει και μάλιστα δεν αποκλείεται να σας βάλει στη διαδικασία να αρχίσετε να σκέφτεστε μία μόνιμη μετακόμιση στο εξωτερικό.

Ο Ουρανός θα μπει ξανά στο ζώδιό σας από τις 6 Μαρτίου -επηρεάζοντας εσάς του πρώτου δεκαημέρου- δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για μεγάλες αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές σχετίζονται κυρίως με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πως υπάρχουν στη ζωή σας άνθρωποι είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν σας καλύπτουν πλέον. Ο Ουρανός στο ζώδιο σας ενδέχεται να σας δημιουργήσει νευρικότητα καθώς είστε ένα ζώδιο που δεν του αρέσουν οι αλλαγές και προτιμά να τριγυρίζει σε «γνώριμα μονοπάτια». Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε πως χωρίς τις αλλαγές δεν υπάρχει εξέλιξη, καθώς αυτό είναι το μήνυμα που έρχεται να σας δώσει ο Ουρανός που θα παραμείνει στο ζώδιό σας για τα επόμενα έτη.

Ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται στον Τοξότη έως τις 2 Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει να βγείτε κερδισμένοι μέσω επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, χρήματα συντρόφου/ συζύγου και οικονομικά κέρδη μέσω τρίτων. Αν έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα κληρονομικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με δάνεια, εφορία και ασφάλειες προσπαθήστε να τα διευθετήσετε φέτος καθώς η διευθέτηση τους θα είναι προς όφελός σας. Στις 3 Δεκεμβρίου ο Δίας περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου εγκαινιάζοντας μία πολύ καλή περίοδο για τη διάθεσή σας, γεμάτη με ταξίδια, πληροφορίες αλλά και την ευκαιρία για νέες γνώσεις.

Οι εκλείψεις που λαμβάνουν χώρα φέτος στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου στις 6 Ιανουαρίου, 2 Ιουλίου, 16 Ιουλίου και 26 Δεκεμβρίου υποδηλώνουν πως θα ξεκινήσετε να αναθεωρείτε σχέσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας που πλέον θεωρείτε πως δεν έχετε κοινά στοιχεία. Αυτές οι αποφάσεις είναι σκέψεις ετών και τώρα όμως θα βρείτε την ευκαιρία και τη δύναμη να τις υλοποιήσετε. Μην φοβηθείτε τις αλλαγές που θα κάνετε καθώς θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε δίπλα σας τους ανθρώπους που θα είναι πραγματικά δική σας επιλογή.

Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου είναι η μόνη που γίνεται στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα και είναι η πιο σημαντική για εσάς, καθώς ανήκετε στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιο επαγγελματικό σας βήμα ή να συνειδητοποιήσετε πως έχετε αφιερώσει όλο το χρόνο σας στα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα, παραμελώντας την προσωπική σας ζωή. Η συνειδητοποίηση σχετικά με το που βρίσκεστε ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια θα είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα ώστε να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις για το πως πρέπει να κινηθείτε. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Για σένα που είσαι Ταύρος μπορούν να συμβούν τα πάντα το 2019! Μάθε όσα θα γίνουν. Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529.

Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Πως θα είναι ο Ταύρος στα αισθηματικά του το 2019.  

Ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί στο ζώδιό σου για το 2019.

 Τι αποκαλύπτει η αριθμολογία για το νέο έτος. 

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: