Ετήσια ταρώ 2021 πρόβλεψη για το ζώδιό σου.

Στην ετήσια ταρώ 2021 δες ποια κάρτα ταρώ αντιστοιχεί σε κάθε ζώδιο, καθώς και πως το επηρεάζει. Ανακάλυψε τι θα συμβεί όλη την χρονιά σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Ετήσια κάρτα ταρώ 2021: Οι Εραστές

Η ετήσια κάρτα ταρώ που αντιστοιχεί στο 2021 είναι οι Εραστές που σημαίνει ότι τη νέα χρονιά προμηνύονται καινούργιοι έρωτες, δυνατές σχέσεις και έντονα συναισθηματικά βιώματα. Στα αισθηματικά δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί και οι καινούργιες γνωριμίες θα έχουν την προοπτική να εξελιχθούν δημιουργικά. Ανανεωτικά θα είναι τα συμβάντα, φεύγει η απογοήτευση και ο αρνητισμός, κάποιοι θα ενθουσιαστούν και θα τολμήσουν να κινηθούν δυναμικά και απελευθερωμένα. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για ξεκαθαρίσματα για δεσμευτικές συζητήσεις και για ουσιαστικές αποφάσεις που θα ανοίξουν δίοδο επισημοποίησης.

Όσοι απογοητεύτηκαν την περυσινή χρονιά θα καταφέρουν να αφήσουν στην άκρη τον αρνητισμό και την καχυποψία και θα υπάρξουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα ανανεώσουν τον τρόπο σκέψης. Απαραίτητο θα είναι να υπάρξουν σταθεροποιημένες βλέψεις και επιθυμίες, οι ευκαιρίες θα είναι ουσιαστικές ωστόσο αν τα αισθήματα είναι μπερδεμένα θα καθυστερήσει η εξέλιξη. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συγκατοίκηση, οι ερωτευμένοι θα νιώσουν τη δύναμη να τρέξουν τα βήματά τους και να πάρουν καθοριστικές αποφάσεις.

Κριός 2021: Κάρτα Ταρώ - Η Μεγάλη Ιέρεια

Κριέ, το 2021 με την κάρτα ταρώ της Μεγάλης Ιέρειας στο ζώδιο σου, έντονα θα είναι τα συναισθήματα που θα βιώσεις μέσα στην καινούργια χρονιά, αλλά θα είσαι σε θέση να οριοθετήσεις την παρορμητικότητα σου και να ενεργήσεις ισορροπημένα αποφεύγοντας τις εξάρσεις και τις υπερβολές. Θα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που ταλαιπώρησαν την ψυχολογία σου, ο σωστός χειρισμός σου θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα και να κατευθύνεις τα γεγονότα εκεί που εσύ επιθυμείς.

Δυναμισμός αποφασιστικότητα και συνειδητοποίηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, βγάλε στην επιφάνεια τη δυναμική και δοτική πλευρά της προσωπικότητας σου θα καταφέρεις να πετύχεις στις προσεγγίσεις και στις επιδιώξεις σου. Τα συμβάντα θα σε βοηθήσουν να αναρωτηθείς και να έρθεις πιο κοντά με τον εσωτερικό σου κόσμο, ο τρόπος σκέψης σου θα σε βοηθήσει να βγεις από τα συμπλέγματα και τους κόμπους που σου δημιουργούν αναστολές. Ανεβαίνεις σε ψυχολογικό επίπεδο, η αισιοδοξία σου θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά ή και στα αισθηματικά σου.

Ταύρος 2021: Κάρτα Ταρώ - Η Δύναμη

Ταύρε, το 2021 με την κάρτα ταρώ της Δύναμης στο ζώδιο σου, τα συμβάντα που θα διαδραματιστούν μέσα στην καινούργια χρονιά θα σου δώσουν τη δυνατότητα να οργανωθείς, να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να ενεργήσεις με τρόπο αποφασιστικό. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα που θα σε ενθουσιάσουν και θα καταφέρουν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Θα είσαι σε θέση να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να κινηθείς με ανανεωμένη διάθεση. Στην περίπτωση που θελήσεις να αποκτήσεις μία καινούργια σχέση κάνε το βήμα να προσεγγίσεις απελευθερωμένα, προσπάθησε να ανοιχτείς συναισθηματικά και η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι ικανοποιητική.

Τα γεγονότα και οι καινούργιες προοπτικές θα καταφέρουν τη νέα χρονιά να τονώσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο και θα διατηρήσεις σε ισορροπία τις αντιδράσεις σου. Προσπάθησε να εστιάσεις στη θετική πλευρά των καταστάσεων θα έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα, να βελτιώσεις τη σχέση σου και να καταλήξεις σε δεσμευτικό αποτέλεσμα. Οι συναντήσεις και οι επαφές που θα προκύψουν θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για θετική εξέλιξη και θα βγεις από τη στασιμότητα.

Δίδυμος 2021: Κάρτα Ταρώ - Το Άρμα

Δίδυμε, το 2021 με την κάρτα ταρώ το Άρμα στο ζώδιο σου, μέσα στην καινούργια χρονιά τα συμβάντα θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς, να ανανεώσεις τις συνθήκες και να καταλήξεις σε ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Εσύ θα είσαι ο κυρίαρχος των αποφάσεων σου και ουσιαστικά οι εξελίξεις θα καθοδηγηθούν από τις δικές σου ενέργειες. Απαραίτητο θα είναι να σκεφτείς με σύνεση και να πράξεις με μεθοδικότητα, οι υπερβολές και οι επιπολαιότητες δεν θα βγουν σε καλό.

Εξάρσεις και αντιπαραθέσεις θα φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα, γι αυτό αναγκαίο θα είναι να ελέγξεις τις εσωτερικές σου τάσεις. Δώσε έμφαση στον τρόπο συμπεριφοράς σου, η τακτική που θα εφαρμόσεις θα ορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να ανέβεις σε ψυχολογικό επίπεδο, θα καταφέρεις να κινηθείς με αυτοπεποίθηση, ωστόσο δεν θα πρέπει να απουσιάζει η αυτοσυγκράτηση. Βασική σου ανάγκη θα είναι η ανανέωση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να αλλάξεις τα δεδομένα, προσπάθησε να κινηθείς με συναισθηματική ωριμότητα.

Καρκίνος 2021: Κάρτα Ταρώ - Ο Τρελός

Καρκίνε, το 2021 με την κάρτα ταρώ του Τρελού στο ζώδιο σου, τα συμβάντα θα σου δημιουργήσουν ένα είδος συναισθηματικής αναστάτωσης και εσωτερικής τόνωσης, δεν αποκλείεται να ενθουσιαστείς σε μεγάλο βαθμό, θα νιώσεις την ανάγκη να ρισκάρεις. Απαραίτητο θα είναι να μπορέσεις να χειριστείς τις εσωτερικές σου τάσεις και επειδή θα κάνουν την εμφάνισή τους συναισθηματικές συγκρούσεις προσοχή στους διχασμούς.

Στην περίπτωση που ερωτευτείς, καλό θα είναι να αποφύγεις τις ακραίες συμπεριφορές, η παρορμητικότητα σου ενδεχομένως να μη σε αφήσει να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να βάλεις οριστικό τέλος στα παλιά, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις ριζικές αποφάσεις υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού. Απέφυγε τις γρήγορες εξιδανικεύσεις, προσπάθησε να σκεφτείς όλα τα ενδεχόμενα, αρνητικά και θετικά, δώσε έμφαση στις μελλοντικές συνέπειες. Αν οι αποφάσεις που θα πάρεις είναι ριζοσπαστικές ή ασυνήθιστες για τα δικά σου δεδομένα, σκέψου τον μελλοντικό αντίκτυπο, μη μείνεις μόνο στα επιφανειακά αισθήματα.

Λέων 2021: Κάρτα Ταρώ - Το Αστέρι

Λέων, με την κάρτα ταρώ το Αστέρι στο ζώδιο σου, ανανεωτική θα είναι η εξέλιξη το 2021 και θα υπάρξουν συμβάντα που θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα στα αισθηματικά, δεν αποκλείεται να προκύψει ένας δυνατός έρωτας, ίσως να βρεις το πρόσωπο που θα νιώσεις πως αξίζει να το κρατήσεις οριστικά στη ζωή σου. Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σε βοηθήσουν να ζήσεις καινούργιες εμπειρίες, θα έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής.

Ενθαρρυντικά θα είναι τα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, θα σε βοηθήσουν να διαφοροποιήσεις την οπτική σου και θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου τα απογοητευτικά συμβάντα. Βγάλε στην επιφάνεια τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου, τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου και μέσα στην νέα χρονιά θα μπορέσεις να απεγκλωβιστείς από πρόσωπα και συνθήκες που σε οδήγησαν στη στασιμότητα. Στην περίπτωση που διατηρείς σταθερή σχέση και στόχος σου είναι να δεσμευτείς ή να συγκατοικήσεις, θα σου δοθεί το κατάλληλα άνοιγμα που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον σκοπό σου. Προσπάθησε να χειριστείς τις υποθέσεις στα επαγγελματικά με αμεσότητα, αξιοποίησε τις ευκαιρίες χωρίς αναβολές και καθυστερήσεις.

Παρθένος 2021: Κάρτα Ταρώ - Η Κρίση

Παρθένε, το 2021 με την κάρτα ταρώ της Κρίσης στο ζώδιο σου, απαραίτητο θα είναι να ισορροπήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο, θα πρέπει να αποφύγεις τις εξάρσεις και τις άτοπες ανησυχίες. Μέσα στη νέα χρονιά θα υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα που δεν αποκλείεται να κλονίσουν τη συναισθηματική σου βάση, ωστόσο θα σου δοθεί η δυνατότητα να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα. Αν υπάρχουν αρνητικές καταστάσεις και σχέσεις ίσως θα πρέπει να πάρεις τη ριζική απόφαση να τις τερματίσεις, μόνο έτσι θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε μία καινούργια αρχή.

Τη νέα χρονιά δεν αποκλείεται να γνωριστείς με πρόσωπο που θα επηρεάσει την κρίση σου σε μεγάλο βαθμό και οι επαφές που θα προκύψουν ενδεχομένως να σε βάλουν στη διαδικασία να αναρωτηθείς και να συνειδητοποιήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις το έντονο άγχος και την εσωτερική πίεση, η σκέψη σου δεν θα πρέπει να είναι αρνητική, απαραίτητο θα είναι να στηρίξεις την ψυχολογία σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διαγράψεις πληγές του παρελθόντος, ωστόσο αυτό που θα απαιτείται θα είναι σφαιρική αντίληψη.

Ζυγός 2021: Κάρτα Ταρώ - Ο Μάγος

Ζυγέ, το 2021 με την κάρτα ταρώ του Μάγου στο ζώδιο σου, ο σωστός συνδυασμός με το ταίρι σου θα φέρει το σωστό αποτέλεσμα. Μέσα στη νέα χρονιά θα διαπιστώσεις πως θα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις ώθηση στις εξελίξεις, ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα χειριστείς τα ανοίγματα που θα προκύψουν. Δεν αποκλείεται να γνωριστείς με πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει και θα το ερωτευτείς, θα σου δώσει το άνοιγμα να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα και να προχωρήσεις μπροστά αποκτώντας νέες βλέψεις κάνοντας καινούργια όνειρα.

Απαραίτητο θα είναι να είσαι σε θέση να ελέγξεις τον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητα σου, αν οι ενέργειές σου είναι σπασμωδικές και δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό. Θα πρέπει να εισχωρήσεις στον εσωτερικό σου κόσμο για να μπορέσεις να βγεις από τους διχασμούς και τις αμφιταλαντεύσεις, συνδύασε λογική με γοητεία. Θα έχεις τη δυνατότητα να γοητεύσεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις, για να μην χάσεις το παιχνίδι θα πρέπει να συντονίσεις τις ενέργειες σου.

Σκορπιός 2021: Κάρτα Ταρώ - Ο Ήλιος

Σκορπιέ, το 2021 με την κάρτα ταρώ του Ήλιου στο ζώδιο σου, θα ακούσεις προτάσεις που θα είναι ανανεωτικές και θα καταφέρουν να σε βγάλουν από τις απογοητευτικές σκέψεις. Τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά τη νέα χρονιά, θα σε βοηθήσουν να τονώσεις το ηθικό σου και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Θα είσαι σε θέση να χειριστείς τις υποθέσεις της προσωπικής σου ζωής με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Ανοίγεται δίοδος επικοινωνίας με πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, δεν αποκλείεται να προκύψει γνωριμία αισθηματικής φύσης που θα σε ενθουσιάσει. Θα έχεις τη δυνατότητα να ερωτευτείς, να προχωρήσεις ένα καινούργιο ξεκίνημα και να αλλάξεις τα δεδομένα. Στην περίπτωση που διατηρείς σταθερό δεσμό ανοίγει ο δρόμος για επισημοποίηση και δέσμευση, πληροφορίες και συμβάντα θα δώσουν τέλος στα εμπόδια. Βγαίνεις από την καχυποψία την άρνηση και την τάση για απόρριψη, απελευθερώνεσαι θα έχεις τη δυνατότητα να πάρεις ριζικές αποφάσεις.

Τοξότης 2021: Κάρτα Ταρώ - Ο Κόσμος

Τοξότη, το 2021 με την κάρτα ταρώ του Κόσμου στο ζώδιο σου, ευχάριστα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να δεις τις συνθήκες και τα δεδομένα από μία διαφορετική σκοπιά που θα είναι πιο αισιόδοξη. Στην προσωπική σου ζωή θα υπάρξουν ανοίγματα και καινούργιες γνωριμίες, στο χέρι σου θα είναι να προχωρήσεις σε σχέση, θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσεις μία καινούργια διαδρομή. Στην περίπτωση που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό ευχάριστα θα είναι τα ανοίγματα για επισημοποίηση ή για συγκατοίκηση.

Δεν θα λείψουν τα καρμικά συμβάντα που θα οδηγήσουν είτε σε έναν μεγάλο έρωτα είτε σε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Αναγκαίο θα είναι να έχεις ξεκάθαρα συναισθήματα, οι βλέψεις σου θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες, τα συμβάντα θα σε αναγκάσουν να πάρεις αποφάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις καθυστερήσεις και τις αναβολές, η θετική εξέλιξη θα απαιτεί από εσένα δυναμισμό και αμεσότητα. Μέσα στην καινούργια χρονιά θα αναζωογονηθείς, τα γεγονότα θα καταφέρουν να σε τονώσουν και να ανοίξουν έναν καινούργιο ορίζοντα.

Αιγόκερως 2021: Κάρτα Ταρώ - Η Αυτοκράτειρα

Αιγόκερε, το 2021 με την κάρτα ταρώ της Αυτοκράτειρας στο ζώδιο σου, τα συμβάντα μέσα στην καινούργια χρονιά θα σου δώσουν τη δυνατότητα να πάρεις αποφάσεις που θα είναι δεσμευτικές και καθοριστικές. Στην περίπτωση που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό στο δικό σου χέρι θα είναι η επισημοποίηση, από τις δικές σου βλέψεις και ανάγκες θα εξαρτηθεί η πορεία της σχέσης σου.

Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις τη δυνατότητα να γνωριστείς με αξιόλογο πρόσωπο, ωστόσο για να μπορέσει να δοθεί μία ουσιαστική εξέλιξη θα πρέπει να είσαι σε θέση να κινηθείς αποφασιστικά. Προμηνύεται γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών που θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσεις σχέση και μάλιστα μεγάλης διάρκειας. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να κατασταλάξεις συναισθηματικά, κάνε το βήμα να εισχωρήσεις στον εσωτερικό σου κόσμο, προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις και να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι αναζητάς. Τα συμβάντα θα σου δώσουν την ευκαιρία να βγεις από τους μετεωρισμούς και την αβεβαιότητα.

Υδροχόος 2021: Κάρτα ταρώ - Ο Αυτοκράτορας

Υδροχόε, το 2021 με την κάρτα ταρώ του Αυτοκράτορα στο ζώδιο σου, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες και τα ανοίγματα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές, ωστόσο θα απαιτούν από την πλευρά σου οργανωμένες ενέργειες και η στάση σου θα πρέπει να είναι συγκροτημένη. Στην περίπτωση που θέλεις να διαγράψεις τα παλιά και να τονώσεις την προσωπική σου ζωή αποκτώντας ένα καινούργιο ταίρι, θα έχεις τη δυνατότητα να γνωριστείς της με άτομο που θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει.

Αν δεν έχεις σχέση, ενθαρρυντικές θα είναι οι προτάσεις που θα ακουστούν και οι εξομολογήσεις που θα γίνουν θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με αισιοδοξία. Θα μπορέσεις και εσύ από την πλευρά σου να εκδηλωθείς και να φανερώσεις τα συναισθήματά σου, ωστόσο για να υπάρξει ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα θα πρέπει να σταθεροποιήσεις τις βλέψεις σου. Προσοχή στους διχασμούς και στις σπασμωδικές ενέργειες, απέφυγε τις επιπολαιότητες, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα καθορίσουν το μέλλον σου.

Ιχθείς 2021: Κάρτα ταρώ - Η Δικαιοσύνη

Ιχθύ, το 2021 με την κάρτα ταρώ η Δικαιοσύνη στο ζώδιο σου, θα έχεις τη δυνατότητα να ισορροπήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο, να εστιάσεις στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων και να αναπτερώσεις το ηθικό σου. Θα καταφέρεις να γνωρίσεις καινούργιο πρόσωπο, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσεις σε σχέση, ωστόσο αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αποκοπείς από παρελθοντικές σχέσεις που αποδείχθηκαν τοξικές.

Αν προσκολληθείς στα παλιά κι αν δεν είσαι σε θέση να απομακρυνθείς από πρόσωπα που σε απογοήτευσαν τότε δεν αποκλείεται να χάσεις την ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου. Οι καινούργιες ευκαιρίες θα σε δικαιώσουν, θα καταφέρεις να αποκτήσεις αυτό που έχεις ανάγκη, όμως για να έχει η εξέλιξη πρακτική μορφή θα πρέπει να κινηθείς τολμηρά. Προμηνύονται αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να διαγράψεις τα παλιά, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τονωθείς σε ψυχολογικό επίπεδο και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν.

Youtube