Αισθηματικές προβλέψεις για την εβδομάδα 27 ως 2/1/2022, από τον Χρήστο Άρχο.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1,9 (319 votes)

Aστρολογικές αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 27 Δεκεμβρίου ως 2 Ιανουαρίου 2022. Μάθε όλες τις αστρολογικές εξελίξεις στο video του Χρήστου Άρχου.

Στο κατώφλι του νέου έτους έχουμε το έντονο και παθιασμένο τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη το οποίο θα επηρεάσει το τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερου αλλά και το δεύτερο δεκαήμερο του Τοξότη. Είναι μια όψη που θα φέρει και πάθος αλλά και ένταση. Το τετράγωνο του Δία με τον Βόρειο δεσμό μπορεί να φέρει αναπάντεχες εξελίξεις, ξαφνικά γεγονότα ή και ακόμη νέες γνωριμίες οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι των τελευταίων 3 ημερών. 'Έχουμε τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα το οποίο δημιουργεί πάθη αλλά και έντονο ερωτισμό.

Ενώ 29 Δεκεμβρίου έχουμε την πολύ μεγάλη μετακίνηση αυτής του Δία στον Ιχθύ ευνοώντας αρκετά τα αισθηματικά των Παρθένων και του Σκορπιού! Φυσικά και πρωταγωνιστής της μετακίνησης αυτής είναι ο Ιχθύς όπου και θα φέρει πολύ σημαντικές εξελίξεις αλλά και μια ευκολία να επιτύχετε τους στόχους σας.

Δες το ζώδιο σου στο παρακάτω Video και μάθε πως θα κυλίσει η εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: