Αισθηματικές προβλέψεις για την εβδομάδα 6 ως 12/12/2021, από τον Χρήστο Άρχο.

Βαθμολόγησε: 
Average: 2,1 (224 votes)

Aστρολογικές αισθηματικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 6 ως 12 Δεκεμβρίου 2021. Μάθε όλες τις αστρολογικές εξελίξεις στο video του Χρήστου Άρχου.

Δες το ζώδιο σου στο παρακάτω Video και μάθε πως θα κυλίσει η εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η εβδομάδα αυτή επιφυλάσσει σημαντικές αποκαλύψεις, βέβαια έχει και πάθος και ένταση αλλά και νέες γνωριμίες. Είναι ένα χρονικό διάστημα με ξαφνικά γεγονότα και νέες επαφές που μπορούν να μας βοηθήσουν να αλλάξει ευχάριστα η καθημερινότητα μας. Ο Άρης κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα το οποίο θα βοηθήσει πολύ τους Σκορπιούς, Ταύρους, Αιγόκερους και Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου. Το εξάγωνο αυτό θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως μια όψη πάθους, να έχουμε έντονη επιθυμία και ένταση για το ταίρι μας αλλά και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας.

Στις 7 Δεκεμβρίου θα δημιουργηθεί ένα θολό τοπίο στους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί τέλος δευτέρου δεκαημέρου με αρχές τρίτου. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα προκαλέσει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία μας, είτε στο κομμάτι των συμφωνιών ή να δεχθείτε κάποια μορφή εξαπάτησης. Το τετράγωνο αυτό μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να μην μπορείτε να δείτε καθαρά ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
Άρχος