Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Απριλίου 2018.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (48 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Απριλίου 2018. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας Ο Απριλίος δονείται από τον αριθμό 6, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που δονείται από τον αριθμό 6, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ ευχάριστο και συναισθηματικό διάστημα. Ο αριθμός 6 δηλώνει την ένωση, τη συντροφικότητα, το ζευγάρι, τον έρωτα, τον γάμο αλλά και τη διασκέδαση.

Θα μας απασχολήσουν κυρίως οικογενειακά θέματα ή λόγω του Πάσχα θα είμαστε κοντά σε αγαπημένα μας πρόσωπα. Μπορεί να αποδειχθεί ένα καλό χρονικό διάστημα στο οποίο να επιλύσουμε θέματα οικογενειακά ή και να προκύψουν κάποια μικρά εμπόδια, με αφορμή όμως της οικογενειακής αυτής συγκέντρωσης να είναι μια καλή ευκαιρία να επιλυθούν και άλλα θέματα που ίσως να μην είναι και τόσο ευχάριστα.

Ένα άλλο που θα μας απασχολήσει τον Απρίλιο είναι οι σχέσεις, να δει ένα ζευγάρι από κοινού ποιο θα είναι το μέλλον του δεσμού και ποιες οι κινήσεις που θα γίνουν στο από εδώ και πέρα. Δεν αποκλείεται δηλαδή, να παρθεί η απόφαση για κοινή πορεία, όπως με έναν γάμο ή μια συμβίωση. Είναι ένα καλό διάστημα για νέες και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες, να γίνουμε πιο εξωστρεφείς και πιο κοινωνικοί.

Το διάστημα αυτό θα αποφορτιστούμε, θα αισθανθούμε πως μας φεύγει ένα μεγάλο βάρος και φορτίο και είναι ο κατάλληλος μήνας να αφήσουμε πίσω μας για πάντα νοσηρές καταστάσεις ή όχι και τόσο θετικά γεγονότα.

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα μας απασχολήσει έντονα και το σπίτι μας και πιο συγκεκριμένα σαν χώρος, ίσως να θέλουμε να κάνουμε μια ανακαίνιση ή μια μεγάλη αλλαγή σε αυτό, μπορεί ακόμη και να επιθυμούμε να αλλάξουμε σπίτι εντελώς.

Γενικότερα είναι ένας μήνας που θα μπορέσουμε να εξωτερικεύσουμε καλά και τρυφερά αισθήματα αλλά και να νιώσουμε και την αμοιβαιότητα, δεδομένου ότι θα είμαστε κοντά σε σωστά άτομα και που αποδεδειγμένα μέσα στο χρόνο μας έχουν δείξει την αγάπη τους.  

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου στην εφαρμογή στο πάνω μέρος της σελίδας μας και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: