Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Απριλίου 2019.

Βαθμολόγησε: 
Average: 3,9 (57 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Απριλίου 2019. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο Απρίλιος δονείται από τον αριθμό 7, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο αριθμός 7 προσδίδει πνευματικότητα στο μήνα αυτό και κάνει την καθημερινότητα μας κάπως πιο αργή και ήρεμη. Είμαστε σε ένα mood με αργούς ρυθμούς, αναζητάμε την ησυχία και την γαλήνη. Από μόνος του ο μήνας άλλωστε έχει μια κατάνυξη και περισυλλογή λόγω εορτών και μια ανάγκη για πνευματικότητα.

Η εσωτερική ανασκόπηση είναι επιτακτική ανάγκη, έχουμε τη διάθεση να κοιτάξουμε μέσα μας, να δούμε τον εσωτερικό μας κόσμο και να ξεφύγουμε από την ζοφερή πραγματικότητα. Ενδεχομένως όλο αυτό το τρέξιμο με την ρουτίνα και την καθημερινότητα να μας ωθήσει να κατεβάσουμε στροφές και να δούμε πιο χαλαρά την  ζωή.

Οι χαλαροί τόνοι και ρυθμοί είναι προς όφελος μας και φυσικά η διαδικασία  να εντοπίσουμε λάθη μέσα μας και να τα αλλάξουμε θα μας κάνει καλύτεροι άνθρωποι. Επίσης το 7 σαν αριθμός μας δείχνει κάποιο μεγάλο ταξίδι ή μια απόδραση από την καθημερινότητα αλλά και την πραγματικότητα. Αν έχετε κάποιο μέρος λοιπόν να ξεφύγετε έστω και για λίγες μέρες, προγραμματίστε το οπωσδήποτε θα αδειάσει το μυαλό και θα αισθανθούμε πιο πλούσιοι και γεμάτοι ψυχικά. Που αυτό είναι και τα πιο σημαντικό άλλωστε. Η ανάγκη να δραπετεύσουμε είναι επιτακτική, κοντά ή μακριά δεν έχει καμία απολύτως σημασία αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι το περιβάλλον και  η αλλαγή που θα βιώσουμε.

Δεν αποκλείεται το μήνα αυτό να έρθουν στην επιφάνεια κάποια μυστικά γεγονότα, κάτι που ίσως να θέλουμε κρύψουμε να πρέπει για παράδειγμα να απολογηθούμε για αυτά. Επίσης η τρυφερότητα και το άγγιγμα σε όσα άτομα νιώσουμε ότι το έχουν ανάγκη θα πρέπει να δείξουμε την αγάπη μας σε αυτούς.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση:
instagram