Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Αυγούστου 2017.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (37 votes)

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Αυγούστου 2017. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας:  Ο Αύγουστος δονείται από τον αριθμό 9, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Παγκόσμιος αριθμός για τον Αύγουστο είναι το 9, είναι ένας μήνας αναταραχών και ανακατατάξεων σε προσωπικό και σε κοινωνικό επίπεδο. Θεωρείτε ένας όχι και τόσο καλός μήνας, μιας και υπάρχει κυρίαρχο το στοιχείο της αυταπάτης, της πλάνης και εξαπάτησης.

Είναι ο Αύγουστος ένας μήνας όπου επιδεικνύεται έντονα η δύναμη των ισχυρών αλλά όχι απαραίτητα για ένα καλό σκοπό. Είναι απρόβλεπτος σίγουρα ο μήνας όπου διάφορα γεγονότα θα συμβούν και θα μας προκαλέσουν κατά κάποιο τρόπο θυμό.

Είναι ένας πολύ μπερδεμένο διάστημα και αυτό γιατί δεν υπάρχει κάτι σαφή, η ασάφεια αυτή μας δημιουργεί ανασφάλεια και βγάζει προς τα έξω όλες μας τις φοβίες. Χρειάζεται λοιπόν μια ιδιαίτερη προσοχή, ενώ θα αποδειχθεί πως είναι στο χέρι μας, με τη ψυχραιμία την οποία θα πρέπει να διαθέτουμε για να καταφέρουμε να προσπεράσουμε τα όποια αρνητικά συμβάντα προκύψουν.

Σίγουρα όλα τα παραπάνω μπορούν να αποφευχθούν και να προσπεραστούν με κάθε τρόπο, αρκεί να πρυτανεύσει η λογική που όλοι μας διαθέτουμε.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου στην εφαρμογή στο πάνω μέρος της σελίδας μας και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: