Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Αυγούστου 2018.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (49 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Αυγούστου 2018. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας Ο Αύγουστος δονείται από τον αριθμό 1, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Αύγουστος είναι ίσως ο πιο κομβικός μήνας, άκρως σημαντικός για όλους μας. Είναι ένας μήνας στον οποίο καλούμαστε να κάνουμε νέα ξεκινήματα, μια νέα σημαντική αρχή όπου θα μας βγάλει από το αδιέξοδο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό. Υπάρχει  λοιπόν μια γενικότερη κινητοποίηση σε θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με ερωτικά ζητήματα όσο και με επαγγελματικά – οικονομικά, καλούμαστε να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και ανοιχτά μέτωπα ή να ολοκληρώσουμε κάτι που ξεκινήσαμε και αφήσαμε στη μέση.

Ναι μεν είναι ένας μήνας διακοπών και χαλάρωσης, έχουμε την ανάγκη να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να αναδιοργανωθούμε αλλά επιλέγουμε έναν τρόπο πιο ουσιαστικό αυτή τη φορά για να περάσουμε μια πραγματικά χαλαρή περίοδο.

Ο Αύγουστος ανοίγει ένα τρίμηνο μεγάλων αλλαγών και έντονων εξελίξεων, μπορεί να αποδειχθεί ως ένας μήνας προσαρμογής, ένα διάστημα στο οποίο πρέπει να αναλάβουμε ευθύνες ή να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε ώστε να βγούμε από μεγάλες δυσκολίες.

Στο κομβικό αυτό σημείο που λέγεται Αύγουστος θα φέρει μέσα από αλλαγές ένα πιο ευνοϊκό  κλίμα και μια πιο ήρεμη καθημερινότητα. Ο κος Μάνος μας προτρέπει να μην καθυστερήσουμε άλλο αλλά να κάνουμε βαθιές τομές και να γυρίσουμε σελίδα σε ότι και αν μας απασχολεί.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου στην εφαρμογή στο πάνω μέρος της σελίδας μας και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: