Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Αυγούστου 2019.

Βαθμολόγησε: 
Average: 3,9 (57 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Αυγούστου 2019. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο Αύγουστος δονείται από τον αριθμό 2, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Αύγουστος δονείται από τον αριθμό 2, ο αριθμός αυτός σημαίνει ένωση, επαφή σύζευξη αλλά και αρμονία. Το δυο όμως μπορεί από μια άλλη οπτική γωνία να σημαίνει και διαχωρισμό ή διαζύγιο, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι αρνητικό, γιατί μπορεί να φέρει στην θέση του κάτι νέο.

Ο μήνας αυτός σηματοδοτεί την αναμονή, την καρτερικότητα, την ηρεμία και την γαλήνη. Ο αριθμός 2 κυβερνάτε από την Σελήνη, οπότε και έχουμε μέσα στον Αύγουστο την μεγάλη Πανσέληνο. Είναι ευνοϊκό διάστημα να χαλαρώσουμε, να πάμε διακοπές και να ηρεμίσουμε, καλό είναι να ακούσουμε ναι μεν την φωνή της λογικής αλλά να δώσουμε βάση και στο συναίσθημα και την διαίσθηση μας που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι αλάνθαστη.

Καλό είναι να μην πάρουμε αποφάσεις σημαντικές κατά τον μήνα αυτό αλλά να προτιμήσουμε τον Σεπτέμβριο ο οποίος έχει μεγαλύτερη δράση. Με ευγένεια, τακτ και διπλωματία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Ενώ τον Αύγουστο θα υπάρχουν πολλά ξεκαθαρίσματα σε πολλούς τομείς,

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

Τελευταία ενημέρωση: