Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Δεκέμβριος 2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,1 (65 votes)
Από τον Μάνο Μηκίδη

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Δεκέμβριος 2020. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο Δεκέμβριος δονείται από τον αριθμό 7, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Δεκέμβριος δονείτε από τον αριθμό 7,  ο μήνας αυτός μπορεί να μην χαρακτηρίζεται από έντονη κινητικότητα, χαράς και επαναπροσδιορισμού. Είναι ένας μήνας περισυλλογής αλλά και σχεδιασμού νέων πραγμάτων. Θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μας αλλά ίσως να μην ξέρουμε τι ακριβώς είναι αυτό που θα μας άλλαζε τη ζωή προς το καλύτερο. Ο μήνας αυτός ενδείκνυται λοιπόν να πάρουμε τέτοιες αποφάσεις για το μέλλον μας και να σχεδιάσουμε καλύτερα τα πράγματα.

Ίσως να αισθανθούμε ότι η ανάγκη μας για περισυλλογή και εσωστρέφεια είναι μια καλή λύση για να δούμε τι θα αλλάξουμε, δεν εννοούμε με αυτό πως θα απομακρύνουμε κόσμο από δίπλα μας και θα επιλέξουμε μια μοναχική οδό για να πάρουμε αποφάσεις αλλά θα συσκεφτούμε κάποια νέα σχέδια για να δούμε τι μας ταιριάζει καλύτερα. Θα αναλύσουμε τον εαυτό μας καλύτερα, θα ανακαλύψουμε τον εαυτό μας καλύτερα.

Η εσωτερική πειθαρχία και η αλλαγή στον τρόπο που βλέπουμε ή αντιμετωπίζουμε τα πράγματα. Επίσης είναι μια καλή στιγμή να δούμε τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια, όπως το να εντοπίσουμε λάθη που κάνουμε και να τα αλλάξουμε με κάθε τρόπο. Ο μήνας είναι πολύ καλός για να χαλαρώσουμε και να ηρεμίσουμε πολύ, να ενδυναμωθούμε εσωτερικά  και να σχεδιάσουμε το μέλλον μας. 

 

 

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

 

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n