Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Δεκέμβριος 2021.

Βαθμολόγησε: 
Average: 2,2 (249 votes)
Από τον Μάνο Μηκίδη

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Δεκέμβριος 2021. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο Δεκέμβριος δονείται από τον αριθμό 8, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Δεκέμβριος δονείται από τον αριθμό 8, είναι ένας πολύ δυνατός αριθμός αυτός συμβολίζει την ύλη, το χρήμα, την ροή του εμπορίου, τις συναλλαγές, το τραπεζικό σύστημα ή ότι έχει να κάνει με τον δανεισμό. Ο αριθμός αυτός έχει να κάνει με θέματα ισχύς και εξουσίας αλλά και την δύναμη και την διοίκηση.

Είναι ένας μήνας όπου θα ζήσουμε έντονες καταστάσεις ειδικά στον οικονομικό τομέα, εκεί δείχνει πως θα πρέπει χωρίς κερδοσκοπία να καταφέρουμε να σταθούμε στο ύψος τον περιστάσεων. Χρειάζεται μέθοδο από την μεριά μας, να σπείρουμε τον σπόρο και να περιμένουμε να ανθίσει η ιδέα μας και να αποδώσει καρπούς.

Ενδεχομένως αυτό το διάστημα να αντιμετωπίσουμε κάποιο οικονομικό θέμα, όμως με υπομονή και σύνεση αυτό τον μήνα θα μπορούσαμε να λάβουμε την προσωπική ανταμοιβή που επιθυμούμε. Είναι ένας μήνας επίσης συλλογισμού και πνευματικότητας, μπορούμε να αλλάξουμε τις προτεραιότητας μας και να αναθεωρήσουμε αξίες αλλά και επιθυμίες.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
Άρχος