Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Δεκεμβρίου 2017.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (48 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Δεκεμβρίου 2017. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας Ο Δεκέμβριος δονείται από τον αριθμό 4, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Παγκόσμιος αριθμός για τον Δεκέμβριο είναι το 4, παρά το ότι είναι ένας γιορτινός μήνας και τα πάντα γύρω μας είναι όλα στολισμένα, σίγουρα αυτό το μήνα μπορεί να αλλάξει η διάθεσή μας, όμως αυτό που κυριαρχεί είναι η λέξη απολογισμός.

Είναι ένας μήνας που πάμε ταμείο, βλέπουμε τι κερδίσαμε ή τι δεν καταφέραμε να αποκτήσουμε όλο το έτος. Λειτουργούμε και σκεφτόμαστε με λογική και σοβαρότητα, κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση για το τι μπορεί να μας φέρει ο νέος χρόνος. Τα βάζουμε κάτω και με λογική, χωρίς να σκεφτόμαστε βέβαια χωρίς εκτίμηση τα όσα με κόπο καταφέραμε. Ενδεχομένως ο μήνας αυτός να είναι μια επιβράβευση για τα όσα με ιδρώτα επιτύχαμε.

Το 4 είναι ένας αριθμός που προάγει την τιμιότητα και την ειλικρίνεια, αυτό δεν σημαίνει πως γινόμαστε επικριτικοί με τον εαυτό μας αλλά αντιμετωπίζουμε τα λάθη που κάναμε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Δεν έχουμε σκοπό δηλαδή να χαϊδέψουμε τα ίδια μας τα αυτιά. Αυτό που έχουμε ανάγκη είναι να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα είχαμε και να αλλάξουμε σημαντικά κομμάτια της καθημερινότητας μας, προς όφελος μας πάντα.

Σίγουρα δεν είμαστε συνέχεια το μήνα αυτό μέσα στην περισυλλογή και τις σκέψεις, σαφέστατα θα βρεθούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα και θα περάσουμε πολύ όμορφες και οικογενειακές στιγμές. Είναι ένας μήνας που μπορούμε να δούμε άτομα που έχουμε πολύ καιρό να δούμε.

Θα έχουμε μια παιδιάστικη και ανάλαφρη συμπεριφορά το μήνα αυτό, το μόνο που μας ζητά ο αριθμολόγος Μηκίδης είναι να κάνουμε όσο είναι εφικτό λιγότερες σπατάλες, τα έξοδα μας λόγω Χριστουγέννων ίσως παρασυρθούμε στο να αποκτήσουμε κάτι ενώ στην ουσία δεν χρειαζόμαστε.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου στην εφαρμογή στο πάνω μέρος της σελίδας μας και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: