Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Φεβρουαρίου 2018.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (48 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Φεβρουαρίου 2018. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας Ο Φεβρουάριος δονείται από τον αριθμό 4, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Φλεβάρης είναι ένας μήνας όπου θα μας απασχολήσουν έντονα θέματα  που έχουν να κάνουν με το νόμο και τη τάξη. Εκκρεμότητες για παράδειγμα που έχουν να κάνουν με τράπεζες και εφορία, δάνεια ή οφειλές μας.  Με λίγα λόγια θα πρέπει να τακτοποιήσουμε κάθε μας εκκρεμότητα, να διευθετήσουμε όλες μας τις υποχρεώσεις και  να βάλουμε σε μια τάξη  τις προτεραιότητες μας .

Επίσης αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε πολύ είναι να μην δρούμε απερίσκεπτα, να συνυπολογίζουμε τις συνέπειες των πράξεων μας. Αν παραβούμε ή παραβιάσουμε κάτι να αναλογιστούμε πριν συμβεί αυτό το τι κόστος αλλά και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει μια κίνηση μας.

Ο αριθμός 4 μιλά για δομή και κανόνες, αναφέρετε σε συστηματοποίηση και οργάνωση, αν δηλαδή έχουμε μια νέα ιδέα είτε στα επαγγελματικά αλλά και στα αισθηματικά μας να μην παραμένει αυτή η ιδέα μόνο στο μυαλό μας αλλά να κινήσουμε τις διαδικασίες για την πραγματοποίηση τους.

Μπορεί να μας αποφέρει πολλά θετικά οφέλη ο μήνας αυτός, μπορεί να αποδειχθεί ως ένας τυχερός μήνας, αρκεί εμείς από τη μεριά μας  να δράσουμε με λογική και σύνεση, να είμαστε πρακτικοί και μεθοδικοί. Με καλό συντονισμό και πρόγραμμα ακόμη και μια μικρή ιδέα να έχουμε ή μια δυνατή επιθυμία δεν χάνουμε χρόνο, την υλοποιούμε.

Κατά το μήνα αυτό επηρεάζεται πολύ και η συναισθηματική μας ζωή, θα πρέπει να αναλάβουμε ενδεχομένως κάποιες ευθύνες ή να διευθετήσουμε διάφορα θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει με το ταίρι μας. Είναι θέματα που μπορούν να διευκολύνουν τη καθημερινότητα σας αλλά και θα ξεκαθαρίσει τα αισθήματα και τις προσθέσεις που έχετε ο ένας για τον άλλον.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου στην εφαρμογή στο πάνω μέρος της σελίδας μας και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: