Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Φεβρουαρίου 2019.

Βαθμολόγησε: 
Average: 3,9 (57 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Φεβρουαρίου 2019. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο Φεβρουάριος δονείται από τον αριθμό 5, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο αριθμός 5 δίνει την ανάγκη της ελευθερίας και της απελευθέρωσης στον νέο μήνα. Πράγμα που σημαίνει πως ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που ξεμπλοκάρουμε από ότι μας περιόρισε και μας καταπίεσε, όχι μόνο τον Ιανουάριο αλλά και τους προηγούμενους μήνες. Αν πιεστήκαμε λοιπόν, αν νιώσαμε έντονα την καταπίεση και τον εγκλωβισμό σε μια κατάσταση τον μήνα αυτό αλλάζουν όλα προς το καλύτερο, διότι σπάμε τα δεσμά. Θα πάρουμε αέρα, ανάσα και κίνηση και θα απεγκλωβιστούμε από καταπιεστικούς δεσμούς με άτομα ή με διάφορες όχι και τόσο θετικές καταστάσεις.

Επίσης ο αριθμός 5 είναι ένα αριθμός μετάβαση, αυτό σημαίνει πως δεν αισθανόμαστε την απόλυτη σιγουριά και είναι κάποια πράγματα ρευστά, όμως σημασία έχει πως ξεκολλάμε επιτέλους από ότι μας είχε ακινητοποιήσει.

Είναι μήνας μετακινήσεων, ταξιδιών αλλά και μεγάλων αλλαγών πράγμα που σημαίνει πως αλλάζει κάτι στη δομή μιας κατάστασης. Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι που θα μας απασχολήσει έντονα τον μήνα αυτό είναι τα αισθηματικά μας, θα υπάρχει έντονο φλερτ, γνωριμίες και γενικότερα θα έχουμε μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: