Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Ιούλιος 2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,1 (65 votes)
Από τον Μάνο Μηκίδη

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Ιούλιος 2020. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο Ιούλιος δονείται από τον αριθμό 2, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Ιούλιος δονείται από τον αριθμό 2, ο αριθμός αυτός σημαίνει ένωση, επαφή σύζευξη αλλά και αρμονία. Το δυο όμως μπορεί από μια άλλη οπτική γωνία να σημαίνει και διαχωρισμό ή διαζύγιο, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι αρνητικό, γιατί μπορεί να φέρει στην θέση του κάτι νέο. Σηματοδοτεί και αναμονή, την υπομονή αλλά και των ήρεμων τόνων.

Ο μήνας αυτός σηματοδοτεί την αναμονή, την καρτερικότητα, την ηρεμία και την γαλήνη. Ο αριθμός 2 κυβερνάτε από την Σελήνη, οπότε και έχουμε μέσα στον Ίούλιο την μεγάλη Πανσέληνο και Έκλειψη. Είναι ευνοϊκό διάστημα να χαλαρώσουμε, να πάμε διακοπές και να ηρεμίσουμε, καλό είναι να ακούσουμε ναι μεν την φωνή της λογικής αλλά να δώσουμε βάση και στο συναίσθημα και την διαίσθηση μας που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι αλάνθαστη.

Καλό είναι να μην πάρουμε αποφάσεις σημαντικές κατά τον μήνα αυτό αλλά να προτιμήσουμε το επόμενο διάστημα ο οποίος έχει μεγαλύτερη δράση. Με ευγένεια, τακτ και διπλωματία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Ενώ τον Ιούλιο θα υπάρχουν πολλά ξεκαθαρίσματα σε πολλούς τομείς.

 

 

 

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n