Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Ιουλίου 2019.

Βαθμολόγησε: 
Average: 3,9 (57 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Ιουλίου 2019. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο Ιούλιος δονείται από τον αριθμό 1, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Ιούλιος δονείται από τον αριθμό 1, το νούμερο αυτό σημαίνει νέα εποχή, νέο ξεκίνημα και γενικότερα το καινούριο σε κάθε τομέα της ζωής μας. Το πακέτο των γεγονότων που ξεκίνησαν Οκτώβριο με Νοέμβριο λήγουν με το τέλος του Ιούνη και με τον ερχομό του Ιουλίου μπαίνουμε σε μια νέα πραγματικότητα. Φαντάζει σαν να κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας νέος στη ζωή μας. 

Τον μήνα αυτό υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να κάνουμε μια νέα γνωριμία, να μπει στη ζωή μας ένα φιλικό ή ερωτικό πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Γενικότερα όμως έρχονται νέοι άνθρωποι στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται οι αδέσμευτοι να συναντήσουν τον μεγάλο έρωτα της ζωής τους. Μια άλλη πιθανότητα είναι να κάνουμε μια γνωριμία η οποία μπορεί να μας βοηθήσει επαγγελματικά ή να  γεννηθεί μια μεγάλη ιδέα η οποία θα μας αποφέρει πολλά.

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας έναρξης  για νέα πράγματα ή για κάτι που επιθυμούμε πολύ να συμβεί, δεν πρέπει να αναβάλουμε άλλο τις αποφάσεις μας και ήρθε η στιγμή να προβούμε σε αλλαγές μεγάλες σε όποιο τομέα εκεί κάτι δεν μας αρέσει και θέλουμε να το αλλάξουμε.

Ο αριθμός 1 δείχνει τη δράση, παρά το ότι ο Ιούλιος είναι ένας ζεστός μήνας ήρθε η ώρα να δράσουμε και μάλιστα να αλλάξουμε όλα όσα δεν μας αρέσουν και γκρινιάζαμε να αλλάξουν.

 

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

Τελευταία ενημέρωση: