Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Ιουνίου 2018.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (49 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Ιουνίου 2018. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας Ο Μάιος δονείται από τον αριθμό 8, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Το καλοκαίρι ξεκινά με έναν έντονο και  γεμάτο ανατροπές Ιούνιο,  μιλάμε για έναν μεταβατικό μήνα που σκοπό έχει να μας φέρει αναγκαστικές αλλαγές για το καλό μας.

Ο αριθμός 8 είναι της δύναμης, της ισχύς, της εξουσίας αλλά και της  ανδρείας – υπομονής.  Θα δούμε αρκετά μεγάλες αλλαγές  κατά τον μήνα αυτό τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε παγκόσμιο.  Θα μας απασχολήσουν έντονα οικονομικά θέματα αλλά και  υπάρχει περίπτωση να συμβούν πράγματα με μυστικό τρόπο.

Σε παγκόσμιο επίπεδο δείχνει ότι θα συμβούν πολλές ανακατατάξεις είτε με φανερό τρόπο είτε όχι και τόσο αλλά είναι κάτι που θα επηρεάσει ή και θα ξαφνιάσει την καθημερινότητα μας.

Επίσης ο Ιούνιος είναι ένας ερωτικός μήνας που εντείνει την σεξουαλική διάθεση και την σωματική έλξη. Τέλειος μήνας για νέες γνωριμίες, κοινωνικότητα και έντονο φλέρτ. Δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα και αξιόλογη νέα γνωριμία η οποία μπορεί να έχει σοβαρή εξέλιξη.

Θα καταλάβουμε τον μήνα αυτό ότι το καλοκαίρι μόλις ήρθε, περιέχει πολλές εξόδους και έντονη δραστηριότητα

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου στην εφαρμογή στο πάνω μέρος της σελίδας μας και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: