Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Ιουνίου 2019.

Βαθμολόγησε: 
Average: 3,9 (57 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Ιουνίου 2019. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο Ιούνιος δονείται από τον αριθμό 9, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Ιούνιος δονείται από τον αριθμό 9, πράγμα που σηματοδοτεί μια νέα εποχή σε όλους τους τομείς, έχουμε το κλείσιμο ενός κύκλου. Το κλείσιμο αυτό αφορά κάτι που ξεκίνησε πριν από 8 μήνες περίπου ή πριν από 20 έως 25 ημέρες.  Μια υπόθεση μας που έμεινε όλο αυτό το διάστημα χωρίς να έχει πάρει την τελική μορφή, ένα έργο μας ή και ένα όνειρο μας ακόμη αυτό τον μήνα δείχνει ότι έχει έκβαση.

Αν το προηγούμενο διάστημα ήμασταν στη φάση θα γίνει κάτι δεν θα γίνει, τώρα θα παρθούν όχι μόνο αποφάσεις αλλά θα υπάρχει και μια κατάληξη στην αγωνία αλλά και στην ταλαιπωρία μας.

Το κλείσιμο μιας φάσης αφορά και σχέσεις ή συνεργασίες μας, αν κάποιο πρόσωπο είτε στην ερωτική είτε στην επαγγελματική μας ζωή μας καθυστερούσε και δεν εξελισσόταν σε κάτι πιο ουσιαστικό, φεύγει προκειμένου στη θέση του να μπει ένα άλλο άτομο ή συνεργάτης και να αρχίσουν να συμβαίνουν πράγματα πιο αισιόδοξα.

Το νούμερο αυτό έχει να κάνει και με το εξωτερικό ή ταξίδια. Θα υπάρχει μια τέτοια εξέλιξη που έχει να κάνει με απόσταση ή και ακόμη ξένα άτομα σε εμάς.

Κατά τον μήνα αυτό μεγιστοποιούνται όλα και έχουμε το κρεσέντο αυτό, δηλαδή αν το τελευταίο 8 μηνο ζούσαμε καθημερινά ολοένα και πιο έντονα μια κατάσταση, έρχεται να παρθεί μια τελική απόφαση στη στιγμή αυτή.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

Τελευταία ενημέρωση: