Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Μαΐου 2018.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (48 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Μαΐου 2018. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας Ο Μάιος δονείται από τον αριθμό 7, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Μάιος είναι ο μήνας που δονείται από τον αριθμό 7, ένας ειδικός και ιδιαίτερος αριθμός που μας παροτρύνει να τακτοποιήσουμε αλλά και να αλλάξουμε το μέσα μας. Δεν θα λέγαμε πως είναι ένας αρνητικός μήνας αλλά καλούμαστε να ακούσουμε τις πραγματικές και ουσιαστικές ανάγκες του εαυτού μας. Να μην κοιτάξουμε την επιφάνεια αλλά να πάμε πιο βαθιά στα θέλω μας και να υλοποιήσουμε εκείνες τις ανάγκες που πραγματικά είναι προς όφελος μας.

Μας ανοίγεται τον Μάιο ένας πνευματικός δρόμος, θα μπορούσαμε κάλλιστα να αποκαλέσουμε τον αριθμό 7 αναγεννησιακό. Είναι λοιπόν ένα πολύ καλό διάστημα για να μπορέσουμε να αλλάξουμε πολλά σε εμάς, να γίνουμε αυτό όχι αυτό που θέλουμε αλλά που πραγματικά θα μας χαρίσει την αληθινή ευτυχία. Είναι μήνας που προσβλέπουμε σε μια βαθιά και ειλικρινή ανασκόπηση, δημιουργώντας εκεί που χρειάζεται και επιβάλλεται μεγάλες αλλαγές.

Θα δούμε λοιπόν μεγάλες αλλαγές μια αναγέννηση που έρχεται από μέσα προς τα έξω, μια εσωτερική ανανέωση που μας κάνει να εκπέμπουμε αληθινή ευτυχία και γαλήνη. Κάτι άλλο που θα πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο αριθμός αυτός  εκπέμπει μια μυστικοπάθεια ή μπορεί κάλλιστα να μας ωθήσει σε μια μυστική σχέση να μπούμε στον πειρασμό να δημιουργήσουμε μια κρυφή και απαγορευμένη σχέση.

Το 7 είναι ένας αριθμός που προέρχεται από το άθροισμα του 16 οπότε θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τι σημαίνει αυτός ο αριθμός. Είναι ένας μήνας μπορεί να σημειωθεί μια μεγάλη ανατροπή, ένα ξαφνικό και αναπάντεχο γεγονός. Χρειάζεται προσοχή στο να μην εκπλαγούμε σε περίπτωση που κάτι ξαφνικά διαλυθεί και αυτό θα έχει συμβεί μόνο εφόσον κάτι δεν ήταν σε στέρεες βάσεις.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου στην εφαρμογή στο πάνω μέρος της σελίδας μας και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: