Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Μάρτιος 2021.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,1 (66 votes)
Από τον Μάνο Μηκίδη

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Μάρτιος 2021. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο Μάρτιος δονείται από τον αριθμό 8, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Μάρτιος δονείτε από τον αριθμό 8. Σηματοδοτεί έναν μήνα που θα μας απασχολήσει αρκετά η ύλη, είναι ένα χρονικό διάστημα που αφήνουμε την εσωτερικότητα και τις σκέψεις μας και κοιτάζουμε την καθημερινότητα μας με έναν πιο πρακτικό τρόπο. Τα οικονομικά θα μας απασχολήσουν αρκετά αυτό το διάστημα.

Η εξουσία και τα οικονομικά είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν πολύ έντονα αυτό το μήνα, δείχνει ότι θα κυνηγήσουμε πρακτικά πράγματα, και ίσως να έχουμε αλλαγές στην οικονομική μας. Έχει ευκαιρίες που θα μπορέσουμε να έχουμε άνοδο, θα μπορούσε ο Μάρτης να φέρει κάποιες ανατροπές, καλό θα είναι να περιμένουμε και την κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσουμε.

Είναι ένας μήνας όπου θα ζήσουμε έντονες καταστάσεις ειδικά στον οικονομικό τομέα, εκεί δείχνει πως θα πρέπει χωρίς κερδοσκοπία να καταφέρουμε να σταθούμε στο ύψος τον περιστάσεων. Χρειάζεται μέθοδο από την μεριά μας, να σπείρουμε τον σπόρο και να περιμένουμε να ανθίσει η ιδέα μας και να αποδώσει καρπούς.

Ενδεχομένως αυτό το διάστημα να αντιμετωπίσουμε κάποιο οικονομικό θέμα, όμως με υπομονή και σύνεση αυτό τον μήνα θα μπορούσαμε να λάβουμε την προσωπική ανταμοιβή που επιθυμούμε. Είναι ένας μήνας επίσης συλλογισμού και πνευματικότητας, μπορούμε να αλλάξουμε τις προτεραιότητας μας και να αναθεωρήσουμε αξίες αλλά και επιθυμίες.

 

 

 

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

 

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n