Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Νοεμβρίου 2018.

Βαθμολόγησε: 
Average: 3,9 (56 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Νοεμβρίου 2018. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο Νοέμβριος δονείται από τον αριθμό 4, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

 Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που για να καταλάβουμε τι θα συμβεί ακριβώς στην καθημερινότητα μας, καλούμαστε το 4 να το φανταστούμε σαν ένα τετράγωνο. Η εικόνα αυτή ενός τετραγώνου μας παροτρύνει το μήνα αυτό να αντιμετωπίσουμε τα πάντα με τετράγωνη λογική. Επίσης το τετράγωνο έχει 4 αιχμές αυτό σημαίνει πως πρέπει η σκέψη μας να είναι πιο αιχμηρή πιο κοφτερή.

Ο μήνας αυτός δεν χωρά αστεία είναι ένας σοβαρός αριθμός όπου καλούμαστε να σκεφτούμε με γνώμονα τη λογική.  Αφήνουμε πίσω μας τη φαντασία αλλά και συμπεριφορές που έχουν να κάνουν με παρορμητικές αντιδράσεις.

Απαιτείτε από εμάς να δούμε πιο πρακτικά τα θέματα μας διότι ο αριθμός 4 είναι ένας αριθμός κατασκευής, θεμελίωσης, δημιουργίας αλλά και όλα αυτά με πειθαρχία και έλεγχο.  Πρέπει αν θέλουμε να βρούμε λύσεις ή να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις να τα δούμε με μια πιο πρακτική χροιά.

Κυρίως αυτό που θα μας απασχολήσει τον Νοέμβριο είναι η εργασία και ειδικά αν αναζητούμε μια νέα εργασία η λογική και η πρακτικότητα θα μας βοηθήσει στο να βρούμε. Επίσης αν επιθυμούμε να εδραιωθούμε σε μια καριέρα ή μια θέση είναι το κατάλληλο διάστημα για να το κάνετε.

Ο μήνας αυτός είναι ένας μήνας που θα δούμε μια νέα πραγματικότητα στα διάφορα θέματα μας, καλούμαστε να αφήσουμε την φαντασία και τον οραματισμό και να βρούμε λύσεις, να μπούμε σε μια σειρά, κοινός να νοικοκυρευτούμε.

  Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου στην εφαρμογή στο πάνω μέρος της σελίδας μας και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: