Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Οκτωβρίου 2018.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (50 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Οκτωβρίου 2018. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας Ο Οκτώβριος δονείται από τον αριθμό 3, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Οκτώβριος είναι ένας από τους πιο ευνοϊκούς μήνες, το ότι δονείται από τον αριθμό 3 τον καθιστά ως ένα μήνα που θα αρχίσουμε νέα πράγματα και ξεκινήματα. Δηλώνει την έκφραση, τη δημιουργικότητα, τη γονιμότητα, τη ζωτικότητα αλλά και σε αισθηματικό επίπεδο είναι ένας μήνας νέων επαφών και συναντήσεων.

Η διάθεσή μας θα ανέβει, αποκτούμε αισιοδοξία και έχουμε την ανάγκη να διασκεδάσουμε και να βγούμε. Η επικοινωνία και τα ευχάριστα νέα έχουν τη τιμητική τους αυτό το διάστημα, υπάρχει έντονη διάθεση για να εξωτερικεύσουμε τα αισθήματα μας και την έλξη που νιώθουμε. Είναι επίσης ένας μήνας όπου θα παραχθούν νέες ιδέες και θα μπορέσουμε έτσι να υλοποιήσουμε μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα μας.

Είναι μια τονωτική θα λέγαμε ένεση ο μήνας αυτός διότι  έρχεται να επουλώσει τα τραύματα των προηγούμενων μηνών. Το προηγούμενο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και περάσαμε όλοι διάφορα γεγονότα που μας χάλασε τη διάθεση. Ο Οκτώβριος λοιπόν είναι ο μήνας που μπορούμε να χαρούμε αλλά και να ξεχάσουμε ότι ζήσαμε μέχρι τώρα.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου στην εφαρμογή στο πάνω μέρος της σελίδας μας και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: