Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Σεπτεμβρίου 2018.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (49 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Σεπτεμβρίου 2018. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας Ο Σεπτέμβριος δονείται από τον αριθμό 2, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Σεπτέμβριος, μήνας σχέσεων, συνεργασιών, σύζευξης αλλά και διαζυγίου. Είναι ένα διάστημα το οποίο θα μας απασχολήσουν έντονα θέματα σχέσεων και δεν εννοούμε μόνο σε ερωτικό επίπεδο.

Στο μικροσκόπιο λοιπόν θα μπουν θέματα που έχουν να κάνουν τη συντροφικότητα και την καθημερινή μας επαφή με διάφορα άτομα. Είναι ένας μήνας ένωσης ή και χωρισμού, σε όποια και από τις δυο εκδοχές είναι καλύτερα να περάσουμε το αποτέλεσμα είναι ίδιο προχωράμε στο επόμενο βήμα. Ανάλογα λοιπόν με το τι είναι καλύτερο για εμάς να προχωρήσουμε σε μια συμβίωση ή έναν γάμο για παράδειγμα ή θα διαπιστώσουμε πως η σχέση που έχουμε δεν μας καλύπτει και δεν μας οδηγεί πουθενά.

Μέσα στον μήνα αυτό θα μας απασχολήσει έντονα η διαλεύκανση των σχέσεων μας, θα τακτοποιήσουμε λοιπόν πρώτα από όλα μέσα μας τι αισθανόμαστε και έπειτα μια ξεκάθαρη και ειλικρινή κουβέντα ανάμεσα σε εμάς και το ταίρι μας θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεν είναι όμως μόνο σε ερωτικό επίπεδο η τακτοποίηση των σχέσεων μας,  είναι ένα καλό χρονικό διάστημα ελεύθεροι επαγγελματίες να κάνουν ένα είδος συγχώνευσης για ένα καλύτερο αποτέλεσμα  σε οικονομικό επίπεδο. Θα μπορούσε επίσης να έχουμε αλλαγή θέσης ή μια νέα συνεργασία να προκύψει και να μας επηρεάζει άμεσα.

Ένα άλλο θέμα που κυριαρχεί το νέο μήνα είναι ότι θα μας παρουσιαστεί η ευκαιρία ενός νέου κύκλου μάθησης με αποτέλεσμα να εξελιχθούμε και να γίνουμε καλύτεροι.

Θα έχουμε επίσης ένα είδος εσωτερικού και σιωπηλού διαλόγου με τον εαυτό μας, να δούμε πως θα διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις που μας απασχολούν πολύ και μην ξεχάσεις αυτό το μήνα πρέπει να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και όχι τη λογική.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου στην εφαρμογή στο πάνω μέρος της σελίδας μας και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: