Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (69 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018 στο video του, ότι είναι ένας μήνας μεγάλων αλλαγών για το προσωπικό μας συμφέρον και την προσωπική μας ευτυχία και επιτυχία.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Απριλίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο Απρίλιος είναι ένας πολύ γεμάτος μήνας από γεγονότα και καταστάσεις που είναι σε θέση να φέρουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας. Το κλειδί της επιτυχίας για να αποδειχθεί ένας ευχάριστος και τυχερός μήνας είναι η οργάνωση. Αν επιδείξουμε οργάνωση αλλά και σύνεση, τότε μπορούμε να αποφύγουμε λάθη, είτε από δική μας υπαιτιότητα είτε από αμέλεια. Χρειάζεται παραπάνω προσοχή ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε έναν στόχο, αλλά και αυτός ο στόχος που έχουμε θέσει να οδηγεί σε έναν σωστό δρόμο ή μια έκβαση.

Το πρώτο 15ήμερο του Απριλίου καλούμε να διαχειριστούμε σωστά τις σχέσεις μας, είτε μιλάμε για ερωτική σχέση είτε για επαγγελματική. Απαιτεί λοιπόν ο Απρίλιος την εμπλοκή μας σε ζητήματα τα οποία χρήζουν επίλυσης, ενδεχομένως αν εμπλέκονται σε μια υπόθεση μας όμως τρίτα άτομα αυτό να μην γίνει με τον πιο ομαλό τρόπο. Θα γίνουν συζητήσεις αλλά μέσα από ένταση θα βρούμε την χρυσή τομή ενός ζητήματος μας. Χρειάζεται λοιπόν ένας πιο διπλωματικός τρόπος ώστε να φέρουμε εις πέρας μια υπόθεση μας, να είμαστε πιο διαλλακτικοί και με έναν πιο ήπιο λόγο να καταφέρουμε να φέρουμε με τα νερά μας ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση.

Το δεύτερο 15ήμερο του μήνα, έχει πολλές ανατροπές και μάλιστα αρκετά σημαντικές. Μπορεί να έχουμε μια ξαφνική απώλεια ή αλλαγή όμως όσο και αν αυτό μας στεναχωρήσει θα πρέπει να θυμηθούμε εκείνη την στιγμή να μην στεναχωρηθούμε γιατί πραγματικά, προετοιμάζουμε χωρίς να το θέλουμε το έδαφος για κάτι νέο, πιο καλό και πιο σπουδαίο. Επίσης σε αυτό το δεύτερο δεκαπενθήμερο απομακρύνονται οι αναποδιές και οι καθυστερήσεις σε αισθητό βαθμό, έρχεται ξανά η ομαλότητα και η ηρεμία.

Θα υπάρξει βέβαια και μια στασιμότητα, είναι όμως ένα καλό διάστημα αυτό που τα πράγματα δεν θα προχωρούν κατά πως θέλουμε ώστε να διακρίνουμε με πιο ορθολογιστικό τρόπο, τι είναι αυτό που πραγματικά είναι σωστό για εμάς. Μια ευχάριστη εξέλιξη του Απριλίου είναι πως παύουν και οι οικονομικές πιέσεις, κάποια ανοιχτά μέτωπα είτε κλείνουν είτε δεν μας ασκούν μια ασφυκτική πίεση, σε σημείο που δεν μπορούμε να αντιδράσουμε.

Μάθε τι επιφυλάσσει ο Απριλίος στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη για Απριλίο 2018

 

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου εδώ:

 

 

loading...
Τελευταία ενημέρωση: