Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (75 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019 στο video του, ότι είναι ένας μήνας με ιδιαίτερες και δυναμικές καταστάσεις.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Αυγούστου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο νέος μήνας δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούλιο, χαρακτηρίζεται από μεγάλη ψυχική άνοδο και ανάταση. Μιλάμε για έναν εξαιρετικό μήνα και αφήνουμε πίσω μας όλα τα αρνητικά συμβάντα που ζήσαμε με τις εκλείψεις τον περασμένο μήνα. Αφήνουμε πίσω μας τον αρνητισμό, και την κακή ψυχική διάθεση.

Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας, θα φέρει νέες γνωριμίες στους αδέσμευτους και μάλιστα θα δημιουργήσει ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στην αισθηματική μας ζωή, ενδέχεται να βρούμε και το άλλο μας μισό. Οι εξελίξεις θα είναι πολλές στον τομέα αυτό και γενικά θα υπάρχει ένα κλίμα που θα μας ωθεί να φλερτάρουμε.

Αποκτούμε αισιοδοξία και η ψυχολογία μας είναι πραγματικά πολύ ανεβασμένη, ειδικά από τις 10 Αυγούστου και έπειτα είναι ένα πραγματικά υπέροχο διάστημα και η Πανσέληνος μας ευνοεί στο να περάσουμε καλά και να το ρίξουμε έξω.

Αν μπορούμε και έχουμε οικονομική δυνατότητα καλό είναι να το ρίξουμε έξω και να βγούμε ή να πάμε ένα ταξίδι.

Στο τελείωμα του μήνα ξεκινάς ένας νέος κύκλος στην ζωή μας, σχεδιάζουμε το μέλλον μας και λόγω του ότι ξεκινά το Φθινόπωρο τότε «κάθε κατεργάρης στον πάγκο σου», θα έχουμε ευκαιρίες τις οποίες μόνο αν έχουμε ξεκουραστεί ψυχικά θα μπορούμε να αξιοποιήσουμε.

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου εδώ:

 

Τελευταία ενημέρωση: