Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (76 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψειςΔεκεμβρίου 2019 στο video του, ότι είναι ένας μήνας πιο χαλαρός και ήρεμος, ειδικά στο ξεκίνημα του.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Δεκεμβρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Ο Δεκέμβριος από το ξεκίνημα του έως και τις 20 είναι πιο χαλαρός και ήρεμος μήνας. Βέβαια από τις 10 έως και τις 25 θα πρέπει να έχουμε την προσοχή μας, γιατί θα πρέπει να φιλτράρουμε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας. Υπάρχει γενικότερα «το σπασμένο τηλέφωνο» όχι γιατί κάποιος θέλει να μας παραπλανήσει σκόπιμα, αλλά γιατί κάπου χάνετε στην μετάφραση αυτά που ακούμε και αλλιώς τα εκλαμβάνουμε.

Επίσης ο Δεκέμβρης, με τον Δία να περνά για έναν χρόνο στον Αιγόκερω βελτιώνει πολλά πράγματα στην καθημερινότητα μας, αισθανόμαστε  μια δημιουργική πίεση και μια ανάγκη να τακτοποιήσουμε τα επαγγελματικά και τα οικονομικά μας, να εδραιωθούμε.

Από τις 20 έως και 30 θα έχουμε την τύχη με το μέρος μας, και όταν λέμε τύχη δεν μπορούμε να το κάνουμε συγκεκριμένο γιατί ο καθένας θεωρεί πολύ συγκεκριμένα πράγματα για το που χρειάζεται και έχει ανάγκη την τύχη.

Θα βρούμε λύσεις τον μήνα αυτό χωρίς ιδιαίτερο κόπο και κόστος, είναι σαν να κερδίζουμε σε έναν τομέα της ζωής μας το λαχείο.

 

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου εδώ:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

 

Τελευταία ενημέρωση: